To je to što me zanima!

Branitelj Orkanu: Pukovniče, zar si nas izdao za 5.000 kn?

Pukovnik u mirovini Ivica Pandža Orkan kazao je da će podržati Vidovića kao SDP-ovog kandidata za sisačko-moslavačkog župana, što je ogorčilo branitelja
Vidi originalni članak

Nakon što je pukovnik u mirovini Ivica Pandža Orkan na novinskoj konferenciji kazao da će podržati Davorka Vidovića kao SDP-ovog kandidata za sisačko-moslavačkog župana, iz zadnjeg reda je ustao jedan branitelj.

- Zašto Orkan, zašto daješ potporu Davorku Vidoviću? Zašto izdaješ svoje prijatelje branitelje, zar zbog pet tisuća kuna naknade?, upitao ga je muškarac, a prenosi Jutarnji. 

Aktivisti SDP-a brzo su ga izveli van, ali je on i ispred vrata nastavio vikati o prodanim dušama. 

Kako Jutarnji piše, riječ je o Ivi Vraniću iz Sunje, hrvatskom branitelju. Orkan je kazao da je on problematičan čovjek koji je čak bio i u zatvoru. 

Konferenciji su kao gosti nazočili Tonino Picula i Silvano Hrelja.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 24.10.2014.

    Svaki branitelj sam odlučuje da li će i za koga glasati. Orkanov je veliki doprinos i ono u ratu ono što je ućinio nakon rata, a to je prikupljanje podataka s ciljem iznošenja istine o domovinskom ratu. Nije uz HDZ ali to je greška i HDZ-a .

  • SlavkoRajić 24.10.2014.

    Točno da ima pravo misliti svojom glavom ,a on izgled misli kako nagrabiti više love bez muke i rada,a prije nas silovao svojim brljotinama i nekakvim istraživanjima,inače sirovina.

  • jo2hn8ny 24.10.2014.

    Neka im je dao glas, kao i Merzelici ali onda neka se odrekne provizije koju će dobivat na mirovinu. To će biti pokazatelj da je išao iz uvjerenja, a ne materijalizma.

Komentiraj...
Vidi sve komentare