To je to što me zanima!

Branitelji ne žele da Lepa Brena ima koncert u Splitu

Bez obzira što je Brena imala koncert u Zagrebu, branitelji, kako se navodi u zahtjevu Kerumu, smatraju da je Split ipak puno "osjetljiviji"
Vidi originalni članak

HVIDR-a Splitsko-dalmatinske županije u utorak je poslala pismo gradonačelniku Željku Kerumu. U njemu ga traže da zabrani koncert Lepe Brene koji bi trebao biti u listopadu u Spaladium Areni. Svoj zahtjev su opravdali time što ljudi koji su "veličali agresora za vrijeme rata ne mogu u Splitu organizirati predstave". Bez obzira što je Brena nedavno održala koncert u Zagrebu, splitski branitelji, kako se navodi u zahtjevu gradonačelniku Kerumu, smatraju da je Split "osjetljiviji" kada su u pitanju sjećanja na Domovinski rat.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Barca4Ever 26.08.2009.

    Svako tko je HRVAT osjetljiv je na pitanje domovinskog rata, niko nije više ili manje osjetljiv! Ak si Htvat, Hrvat si i amen! A brenu ni preko granice pustit, a kamo li da pjeva još! To su sve samo provokacije, a jednom će završit krvavo, pa će bit svega...

  • vilhelm 26.08.2009.

    Gdje su ti branitelji da spase sirotinju da se bune i prosjeduju protiv ovkve nepravde.Stvarno smo STOKA SITNOG ZUBA.Osobno ne slušam tu vrstu glazbe,ali znam da ni jedna vrsta glazbe nije nikoga ubila,ali od bijed i neimaštine mnogi su pomrli i umiru.

  • seka58 26.08.2009.

    Toliko važnih pitanja u ovoj zemlji ,a vjerovatno lažni branitelji se bave muzikom.Pod hitno objaviti popis branitelja.Nemam ništa protiv Brene,ima drugih mnogo gorih i nitko se ne buni.Branitelji se samo blamiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare