To je to što me zanima!

Branitelji preko Fejsa pozivaju na pobunu protiv "šatoraša"

Želja mi je razobličiti zločinačko djelovanje desničarskih skupina u pripremi rušenja ustavnopravnog poretka u Republici Hrvatskoj, napisao je branitelj Zoran Erceg
Vidi originalni članak

Zoran Erceg, 55-godišnji umirovljeni ratni snimatelj i veteran Domovinskog rata, koji se javno protivi prosvjedu branitelja u Savskoj 66, na svom je Facebook profilu u nedjelju objavio poziv svima koji imaju informacije o tome kako su organizirana dežurstva u Savskoj da mu jave.

- Jamčim svojom čašću ako treba i materijalno da neću odati izvor informacija po bilo koju cijenu makar i zatvor bio u pitanju. Želja mi je razobličiti zločinačko djelovanje desničarskih skupina u pripremi rušenja ustavnopravnog poretka u Republici Hrvatskoj za koju smo se uglavnom, barem većina, časno borili - napisao je Erceg. 

Već nakon nekoliko sati počele su mu stizati poruke u kojima anonimni građani opisuju kako prosvjednici iz Savske pokušavaju prisiliti svoje suborce da se priključe višemjesečnom prosvjedu. Sve poruke Erceg objavljuje na svom Facebooku.

- Odlazak i boravak u Zagrebu očito košta puno. Ako se kriju izvori financiranja onda nešto mora biti sumnjivo - i izvori novca i krajnje namjere ovih opasnih ljudi. Osobno sam siguran da organi Republike Hrvatske točno znaju kako se ova agresivna akcija, koja prijeti Ustavnom poretku Republike Hrvatske, financira - smatra Erceg.

Osim poziva na razotkrivanje, pokrenuta je i Facebook grupa "DOSTA JE - Stop agresiji šatordžija iz Savske" koja je u samo nekoliko sati skupila više od 2000 lajkova. 

Idi na 24sata

Komentari 737

  • MateKukulj 06.02.2015.

    Ma ti si moj ercegu 100% jedan od onih maticevih policajaca iz podruma -.-.-.-.-.-.-.-.-

  • DubravkaGalović 03.02.2015.

    Zavadi pa vladaj. To je ono sto vladajuci zele. Zato dragi moji branitelji pamet u glavu.

  • fenix77 03.02.2015.

    Sada su odjednom crveni branitelji, podrumaši, Matićevi plačenici, a što su ovi šatoraši-čergari?? Kako su oni i od koga organizirani, zašto štite lopove i sudjeluju u odbrani pljačkaša Hrvatske?? Pravi branitelji , koji ste našli smisao u radu i izgrađivanju države, uzmimo svaki vikend i IDEMO vidjeti ove šatoraše, visokih mirovina i privilegija, kladioničare, sportke branitelje, branitelje Minhen bojne, Klemove plačenike, penzionere sa par godina staža, dakle one koji muzu od Hrvatske -ne grade je, isključujeem HRVI. Zajedno smo se borili za Hrvatsku, sada oni muzu tu Hrvatsku i nama spočitavaju crvenilo i što sve ne, a mi im omogućavamo ova primanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare