To je to što me zanima!

Branitelji su odbili Kosor: Nije se uspjela ugurati na slavlje

HDZ i Jadranka Kosor su se neuspješno pokušali ugurati na proslavu 20. obljetnice 142. brigade HV-a u Drnišu. Htjela je iskoristiti proslavu i navratiti do slavljenika
Vidi originalni članak

HDZ i Jadranka Kosor u subotu su se neuspješno pokušali ugurati na proslavu 20. obljetnice 142. brigade Hrvatske vojske u Drnišu. Kosorica je htjela iskoristiti proslavu i navratiti do slavljenika na svom putu u Knin, kamo je išla na stranački predizborni skup. No dolazak na svoju obljetnicu Kosorici su neočekivano zabranili branitelji.

- Zbog naše proslave nije se mogao održati niti jedan skup između 15 sati u subotu do dva sata u noći na nedjelju. U to je vrijeme poljana bila rezervirana samo za naše obilježavanje - priopćila je Udruga 142. brigade. No priznali su da su Kosor pozvali, ali samo “kao državnu, a ne stranačku dužnosnicu”.

- Oštro osuđujemo svako korištenje naše obljetnice radi bilo čije političke promidžbe - rekao je predsjednik Udruge Joško Čevid. Saborski zastupnik Ante Kulušić (HDZ) potvrdio je da se Kosorica prvo ispričala da ne može doći na proslavu zbog kampanje, ali da se onda predomislila.

- Ipak smo htjeli kratko svratiti na putu za Knin i družiti se s građanima u Drnišu. No zbog reakcije udruge, od toga smo ipak odlučili odustati - rekao je Kulušić.



Idi na 24sata

Komentari 104

  • dren_1 28.11.2011.

    Slažem se sa braniteljima.Pravi potez poslije domovinskog rata.Gurala se svuda i na otvaranja tvrtki gje nije trošila naš novac.

  • AndreaMaric 27.11.2011.

    Nemam rijeci svaka Vam cast vi ste Obraz ove drzave i svi bi trebali takvi biti, tada bi nam svima bilo bolje a i znali bi za sta ste se borili i za koga su poginuli mnogi koji su stvarali ovu nasu drzavu.

  • user_135882 27.11.2011.

    Branitelji nemojte nasjedati već probranim političkim klišejima ,dosta nam je mazanja očiju,uvijek oko nje samo probrani i lažni ,konačno su joj istinski branitelji rekli ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare