To je to što me zanima!

Branitelji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj Hrvatskoj...

Neovisnost i samostalnost Hrvatska je teško stekla žrtvom brojnih hrvatskih branitelja. Danas je naša obveza graditi budućnost Hrvatske na vrijednostima Domovinskog rata, rekao je ministar obrane
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević uputio je u utorak čestitku za Dan neovisnosti svima, a posebice hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata i članovima obitelji poginulih, umrlih i nestalih branitelja te istaknuo da su oni zaslužni što živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

- Posebnu zahvalu upućujem hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata koji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

DAN NEOVISNOSTI 'Strepili smo od novih napada, ali smo bili puni nade i ponosa'

Neovisnost i samostalnost Hrvatska je teško stekla žrtvom brojnih hrvatskih branitelja. Danas je naša obveza graditi budućnost Hrvatske na vrijednostima Domovinskog rata, koji je temelj moderne hrvatske države.

Moramo podizati buduće generacije i stvarati im svaki dan nove mogućnosti i prilike u našoj domovini, ne zaboravljajući naš temelj i mjeru vrijednosti - Domovinski rat

Zajedništvom i predanim radom gradimo budućnost sigurne i prosperitetne Republike Hrvatske na ponos hrvatskih građana, napisao je Krstičević u čestitki koju je uputio svim Hrvaticama i Hrvatima, pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske, djelatnicama i djelatnicima Ministarstva obrane, hrvatskim braniteljima i članovi obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Aron3 11.10.2019.

    Koje su to vrijednosti domovinskog rata, osim granice?

  • ha eto 09.10.2019.

    U pravu je, da branitelji ali pravih branitelja je nešto manje nego na platnom spisku i povlasticama koje sve koriste tzv. branitelji, a da ne govorim da su pravi dečki život dali za ovu hdz-ovsku prčiju a koliko ih se tek ubilo zbog nepravde i kada su vidjeli za što su se u istinu borili

  • Hiroo_Onoda 09.10.2019.

    Ma on se obogatio zato jer su odmah prokužili da bude velikih poslova sa državom, a računala po nezamislivo visokim cijenama. Sve su to farbači tunela, a ovaj kad započne govoriti o slobodi, odmah izgubim volju za jelom, a dobijem volju za sanitarnim uređajem koji se još u narodu zove zahod. Jedina istinska sloboda je vlastiti novac u vlastitom novčaniku, a to valjda najbolje znaju lovoljubi sa rukom na srcu i krsnom listu na kojem se tinta još nije pošteno osušila, pa zato valjda stalno i spominju samostalnu i slobodnu Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare