Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
37 komentara

Branitelji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj Hrvatskoj...

Neovisnost i samostalnost Hrvatska je teško stekla žrtvom brojnih hrvatskih branitelja. Danas je naša obveza graditi budućnost Hrvatske na vrijednostima Domovinskog rata, rekao je ministar obrane

Knin: Svečani prijem za ratne  zapovjednike
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
37 komentara

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević uputio je u utorak čestitku za Dan neovisnosti svima, a posebice hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata i članovima obitelji poginulih, umrlih i nestalih branitelja te istaknuo da su oni zaslužni što živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

- Posebnu zahvalu upućujem hrvatskim braniteljima, junacima Domovinskog rata koji su zaslužni što danas živimo u slobodnoj i neovisnoj Hrvatskoj.

DAN NEOVISNOSTI 'Strepili smo od novih napada, ali smo bili puni nade i ponosa'

Neovisnost i samostalnost Hrvatska je teško stekla žrtvom brojnih hrvatskih branitelja. Danas je naša obveza graditi budućnost Hrvatske na vrijednostima Domovinskog rata, koji je temelj moderne hrvatske države.

Moramo podizati buduće generacije i stvarati im svaki dan nove mogućnosti i prilike u našoj domovini, ne zaboravljajući naš temelj i mjeru vrijednosti - Domovinski rat

Zajedništvom i predanim radom gradimo budućnost sigurne i prosperitetne Republike Hrvatske na ponos hrvatskih građana, napisao je Krstičević u čestitki koju je uputio svim Hrvaticama i Hrvatima, pripadnicama i pripadnicima Hrvatske vojske, djelatnicama i djelatnicima Ministarstva obrane, hrvatskim braniteljima i članovi obitelji poginulih, umrlih i nestalih hrvatskih branitelja.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message