To je to što me zanima!

Branitelju koji se zaletio u Sabor vratili njegov Yugo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kralj zahtijeva status ratnog vojnog invalida. Štrajka glađu i spreman je ići do kraja. Yugu su oštećeni branik, svjetlo i poklopac motora
Vidi originalni članak

Crni Yugo 45, kojim se Robert Kralj (34) zabio u zgradu Sabora prošli tjedan, još je u voznom stanju. Kralj ga je od policije dobio u ponedjeljak. Oštećeni su mu branik, svjetlo i poklopac motora, a još ne zna koliko će ga stajati popravak.
- Yugo je '87. godište. Ja sam ga kupio prije četiri godine, obojio i obnovio - prisjetio se. Kralj se zabio u Sabor jer mu ne priznaju status ratnog vojnog invalida, iako ima PTSP. U Ministarstvu kažu da je zakasnio sa zahtjevom.
- Tražim da se ukine nepravedni zakon kojim su podvukli crtu sa 1. 1. 2003. Znam da nisam jedini branitelj koji zbog toga ne može dobiti status - odlučan je Kralj. Pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slošnjak napisala je požurnicu da se njegov slučaj napokon riješi, a primila ga je i Vesna Škulić, prva zastupnica s invaliditetom. Obećala mu je da će se u Saboru založiti za ukidanje tog zakona. Kralj kaže kako od 1. prosinca štrajka glađu, a nastavit će sve dok mu ne riješe status i osiguraju stan u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Angell 17.12.2008.

    STRAVAAAA zamisli stan u zagrebu kaže borio se u bosni dao bi mu ja stan u banjaluci sad svi bolesni svi penziju traže a mi budale radimo pa tako nam i treba,netreba nam ništa dati i ono što imamo treba nam uzeti kad je bal nek je bal..

  • pikzibner 17.12.2008.

    pitao bi ti nas rossi? aj pitaj!!!!!!!!!! šta čekaš!? bi ti ja tebi i ovakvim benama koji mislite da su nama naše fotelje s neba pale, ko je iz onog pakla ispuzao sa sve četiri dobrog vida i sluha sretan je bio što je živ ostao, i trčao je prema radu kojeg je bilo, baš zato da ne bi doma sa svojim crnim mislima ostao, tek toliko, samo je fina guza fina guza, pa ovom stan u glini nije dosta nego bi u metropolu, vidim s ptspom vozi jugić koji je sam kupio, a ja ću ti reć kad posla i stana nisam imao, zadnji mi je na pameti bio auto!!!!!!!!!!!

  • Pravaš 17.12.2008.

    Gospodine Kralj, ja ću Vam platiti popravak Vašeg \"Yuga\", jer ste ispravno postupili, kod nas se moraju obijati vrata da bi se dobilo ono što čovjek zaslužuje! Hvala Vam što ste se borili za ovu državu, jer kakva je, takva je, naša je! Nadam se da će se Vaš status riješiti, unatoć moru birokracije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare