To je to što me zanima!

Branko Bačić:' Da nije bilo demokracije 90-ih ne bi imali višestranački parlament'

Zbog naše politike vjerodostojnosti i ispravnog postavljanja u različitim kriznim situacijama u Europi i svijetu i dobili smo i njihovo povjerenje, kaže Bačić
Vidi originalni članak

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a, Branko Bačić  govorio je o glasanju o obuci ukrajinskih vojnika u Hrvatskoj te dodao kako je Hrvatska kao članica EU-a i NATO-a zna svoju ulogu i obveze i prije svega poštuje vrijednosti koje su nas i uvele u te asocijacije, prenosi N1.

SANDRA BENČIĆ: 'Jandroković ovaj Sabor vodi alanfordovski, zastupnike se svodi na mašineriju vladajućih'

- Zbog naše politike vjerodostojnosti i ispravnog postavljanja u različitim kriznim situacijama u Europi i svijetu i dobili smo i njihovo povjerenje te smo postali respektabilan igrač na razini Europske unije. Sada kada od 1. siječnja postajemo državom članicom eurozone i državom članicom Schengena, odjednom reteriramo i kao da nismo do kraja na osnim postavkama na kojima smo bili - kaže Bačić. 

Poslao je i jasnu poruku oporbi.

HRVATSKA U SCHENGENU Božinović: Ulazimo u elitno društvo, Peović: Slučaj Madina? Da imate morala dali bi ostavku

- Jedan mali narod kao što je hrvatski narod, mora se uvijek postaviti na stranu demokracije, očuvanja međunarodnog prava i poretka. Da nije bilo demokracije 90-ih godina, da nismo imali višestranački parlamentarni sustav pitanje je kakav bi bio ishod Domovinskog rata - rekao je te dodao da moramo uvijek reagirati kad je ugrožena demokracija i međunarodni pravni poredak i da se ne smijemo bojati da ćemo postati žrtva nekakve agresije zbog takvog našeg stava.

SANDRA BENČIĆ U INTERVJUU ‘Ili si uz HDZ ili uz Putina’, kaže Plenković. Za razliku od njega, mi nikad nismo bili za Putina

Govor je zaključio s tim da se nastavljaju konzultacije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • livija i ja 13.12.2022.

    Polako ali sigurno bliži smo diktaturi nego demokraciji.

  • 2 x general 13.12.2022.

    e moj bačiću nisi ti zaradio do sada za čašu hladne vode iako zoblješ mjesečno po 19 tisuća kunića iz državnog proračuna na račun sirotinje!!! više štete od tebe nego koristi a vjerojatno svoje mišljenje nikad nisi niti imao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare