To je to što me zanima!

Branko Šegon se brani i tvrdi: 'Nisam bio u sukobu interesa'

Niti sam bio u sukobu interesa niti je bilo formalnih uvjeta za vođenje postupka protiv mene. Čim dobijem priopćenje Povjerenstva očitovat ću se, kaže Šegon
Vidi originalni članak

Niti sam bio u sukobu interesa niti je bilo formalnih uvjeta za vođenje postupka protiv mene. Čim dobijem službeno priopćenje od Povjerenstva očitovat ću se na sve navode iz njihovog očitovanja, piše u priopćenju koje je Branko Šegon poslao medijima preko odvjetnika Davora Galetovića. 

Podsjetimo, Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa ocijenilo je da je Šegon bio u sukobu interesa. Šegona se kažnjava sa 40.000 kuna neto obustave s plaće, a predmet će proslijediti DORH-u zbog podizanja optužnog prijedloga prekršajnom sudu. 

Šegonov bivši šef ministar Slavko Linić i dalje ga brani. Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao, stoji u priopćenju koji je potpisao ministar Linić.  

Idi na 24sata

Komentari 83

  • PetraŠtimac 09.03.2014.

    Pa kad ga je Linić podržao, kad obojica imaju iste interese!

  • Steff_1 08.03.2014.

    Trebali su ga udariti po džepu točno toliko koliko treba dobiti , a da ne radi ništa,330.000,00 kuna i još se ne može zaposliti nigdje godinu dana :)

  • rašlje 08.03.2014.

    oprosti " KOPULARU"

Komentiraj...
Vidi sve komentare