To je to što me zanima!

Brat i sestra stradali zbog radova na cesti bez oznaka

J. K (19) udario je u kamion koji je naglo zakočio zbog radova na cesti. U drugoj nesreći, na autocesti u Zagorju, teško je stradala vozačica
Vidi originalni članak

U sudaru oko 14.45 sati u naselju Hromec na cesti Lupinjak-Đurmanec ozlijeđeno je dvoje ljudi, Josip Krsnik (19), koji je vozio Fiat, i njegova sestra  V. K. (14). Zbog nedovoljnog razmaka Krsnik je udario u kamion s prikolicom koji je ispred njega naglo zakočio. Kako doznajemo, brat i sestra išli su u obližnju trgovinu. Vozač slovenskoga kamiona kazao nam je da je pred sobom na cesti opazio radnike koji su radili na iscrtavanju horizontalne signalizacije te je bio prisiljen naglo kočiti. Na prometnici nije bilo niti jednog upozorenja na radove. Još više sumnje stvara to što su radnici nakon sudara na brzinu pobjegli s mjesta nesreće ostavivši za sobom šablone za izradu signalizacije.

TEGLJAČ UDARIO AUTO JER MU JE ODUZEO PREDNOST
K.Š.(29) iz Pule teško je ozlijeđena u prometnoj nesreći u ponedjeljak oko 15.30 sati u blizini autoceste A2 kod Đurmanca. Njoj je M.H.(26), koji je vozio kamion, prilikom skretanja za autocestu oduzeo prednost. Od siline naleta automobil je odbačen nekoliko metara, a teško ozlijeđenu vozačicu iz smrskanog automobila morali su izvlačiti vatrogasci JVP Krapina. K.Š. je vozilom hitne pomoći prevezena u Traumatološku bolnicu u Zagrebu, ozljede nisu opasne po život.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • trešnja 11.08.2009.

    Ovo je čest primjer na Hr cestama,najedanput naletiš na neki bager koji se sa kiblom vrti preko ceste i još ti drugi trube kao zašto ne prolaziš kad je cesta slobodna, a ono iznad tebe kibla u okretanju.Ne znaš jel su gori vozači ili oni koji nešto rade bez oznaka upozorenja na sigurnom razmaku.O mješalicama da i ne govorim...možeš ih skupljati..

  • citizen 10.08.2009.

    Radnici pobjegli glavom bez obzira....vrlo profesionalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare