To je to što me zanima!

Bratu policajcu i njegovu partneru sestra rodila sina

Lorna (31) je uz dopuštenje muža svom bratu i njegovu partneru rodila sina Williama. Oni su tako postali prvi par u Velikoj Britaniji koji ima dijete
Vidi originalni članak

Lorna Bradley (31)  je svom bratu Stevenu Ponderu i njegovom partneru Ivanu Sigstonu rodila sina Williama Campbella Ponder-Sigstona. Ivan (43) i Steven (28) su obojica policajci, a zajedno žive već godinama. Ivan je 2002. godine dobio nagradu jer je spasio život čovjeku kojeg su izboli. On je i donirao spermu kako bi Lorna rodila dječaka.
- Ivan i Steven su dugo željeli dijete. Obojica su bili na porodu i presretni su - rekla je Lorna koja je dijete rodila uz dopuštenje svojeg muža Darrena. Ivan i Steven su tako postali prvi gay par u Velikoj Britaniji koji ima dijete. No u rodnom listu još nisu upisana imena očeva jer Ivan i Steven malog Williama najprije moraju posvojiti.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MpH 28.07.2009.

    slažem se s brusnicom! Možda su oni htjeli to djete, pitanje je da li to dijete želi njih? Britanski freakovi!

  • brusnica 27.07.2009.

    meni je to sebičnost..bitno je što ja želim i kako je meni, a kako če eventualno biti onome kojega svojim postupcima dovodim u određenu situaciju, ma daj..tko mari? ja , ja i samo ja!!

  • grode 27.07.2009.

    Moj tata koji je moj ujak i moja mama koja je moja teta i moj drugi tata koji je moja mama i tetak koji je moj tata a nije tata idemo na izlet. Učenički sastav 1.r.OŠ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare