To je to što me zanima!

Bratu umro na rukama od infarkta tijekom utakmice

Stjepan Lovrenčić - Hondo (45) srušio se na igralištu. U početku su svi mislili kako se šali. Nije ga mogla spasiti ni brza liječnička intervencija
Vidi originalni članak

Stjepan Lovrenčić-Hondo (45) iz Vladislavaca umro je u srijedu poslijepodne na igralištu Nogometnog kluba Liv u Vladislavcima nedaleko od Osijeka. Prema riječima načelnika Općine Vladislavci, Nediljka Radića, Stjepan je imao čitavu seriju srčanih udara od kojih ga nije mogla spasiti ni brza intervencija hitne. Umro je bratu Ivici na rukama.
- Na igralištu su se u neformalnoj utakmici sastali bivši igrači te sadašnja postava Liva. Bila je to utakmica koja je trebala biti motiv za kasnije druženje. U jednom trenutku Stjepan se srušio. Svi su mislili da se šali, jer je bio sklon otkačenom humoru. No, kad smo vidjeli da se guši, krklja, priskočili smo mu u pomoć i odmah započeli s masažom srca. I Hitna je ubrzo došla. Dvadesetak minuta su ga pokušavali spasiti, ali srčani udari su nastupali jedan za drugim. Ništa mu nije moglo pomoći - ispričao je Radić. Stjepan je svaki petak igrao nogomet u dvorani sa svojim prijateljima. Nitko od njih nije sumnjao da ima neke zdravstvene probleme.
Početkom rujna dok je promatrao utakmicu sa klupe NK Mladosti iz Donjeg Dragonošca od srčanog je udara umro rezervni igrač Zoran Unić (44).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • K i t t y 04.10.2008.

    Danak suvremenom načinu života su stres i učestali srčani udari. Iskrena sućut obitelji!

  • had 04.10.2008.

    Športom do zdravlja !

  • __sanja__ 04.10.2008.

    žalosno... :(

Komentiraj...
Vidi sve komentare