To je to što me zanima!

Bravo djeco, pokazali ste volju i sve skupa nas spasili izolacija

Testiranje učenika temelji se isključivo na dobrovoljnom sudjelovanju, a već prvi dan dojmovi su bili pozitivni. Učenici su pokazali da žele ići u školu, živjeti bez obzira na pandemiju
Vidi originalni članak

Prvi tjedan velike akcije zvane “testiranje učenika” uspješno je završio. Svi u procesu pokazali su dobru volju. Učenici su, u velikom broju, podržali ideju da se na tjednoj bazi testiraju brzim antigenskim testovima koje dobiju u školi. Roditelji su, isto u većini, prihvatili preporuku i testirali svoju djecu, a razrednici su prigrlili ono što im je, ruku na srce, još jedan dodatan posao. No sve za neku veću svrhu. Tek nekolicina se suprotstavila priči. Ali testiranje je dobrovoljno, nema prisile. Oni koji ne žele samo to moraju napisati i tako gube možda najdragocjeniju povlasticu koje nam je testiranje učenika donijelo - ukidanje samoizolacija za kontakte zaraženih ako imaju negativan test i ne osjećaju simptome.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 22.02.2022.

    Nema potrebe se čuditi razumnim i civilizacijskim postupcima roditelja, koji samo primjereno vode racuna o svojoj djeci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare