To je to što me zanima!

Brazilska predsjednica: Žao mi je, jako sam tužna zbog poraza

Kao i svaki Brazilac, jako, jako sam tužna zbog ovog poraza. Neizmjerno mi je žao zbog svih nas. Navijača i naših igrača, napisala je Dilma Rousseff na Twitteru
Vidi originalni članak

Brazilska predsjednica Dilma Rousseff izjavila je kako je tužna te joj je žao zbog poraza nogometne reprezentacije koju je u utorak 'potukla' Njemačka rezultatom 1-7. 

- Kao i svaki Brazilac, jako, jako sam tužna zbog ovog poraza. Neizmjerno mi je žao zbog svih nas. Navijača i naših igrača - napisala je na Twitteru. 

Rousseff nije bila stadionu u Belo Horizonteu na kojemu je dio navijača vrijeđao predsjednicu čija popularnost među Brazilcima pada u proteklih godinu dana. 

I prije i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva tisuće građana prosvjedovalo je zbog enormnih troškova natjecanja koji su dosegli 11 milijardi američkih dolara. Ipak, Rousseff vodi u anketama uoči predsjedničkih izbora u listopadu ove godine, piše AFP.


Idi na 24sata

Komentari 26

  • Mustafa Aga 10.07.2014.

    Koliko problema Brazil ima...Kamo srece, da je samo ostalo, da se gospodja predsednica Dilma, sekira zbog debakla nogometne reprezentacije...

  • chill27 09.07.2014.

    more komotno pocesat onu stvar...

  • Galeb i ja 09.07.2014.

    Gospodo ! to je samo nogomet brinite se za drzavi narod jer zivotide dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare