To je to što me zanima!

Brčko: Tri dječaka zadavili i spalili starca zbog novca?

Nesretni Jusuf (70) nedavno je navodno prodao kuću i zemljište za oko 115.000 kuna i nagađa se da je motiv ovog teškog ubojstva koristoljublje
Vidi originalni članak

Jusufa Delića (70) iz Maoče kraj Brčkog tri dječaka su najprije zadavili, potom ga polili benzinom te zapalili skupa s njegovom kućom. Jedan od trojice napadača mlađi je od 14 godina i trenutačno je kod roditelja, a dvojica su stariji maloljetnici i Tužiteljstvo Distrikta Brčko predložilo im je pritvor. Prema nekim navodima, nesretni starac nedavno je prodao kuću i zemljište za oko 115.000 kuna te se nagađa da je motiv ovog ubojstva koristoljublje. Najprije su pretpostavljali da se kuća u kojoj je starac izgorio zapalila zbog starih instalacija, ali je obdukcija otkrila tragove nasilja koji su policiju doveli do tri maloljetnika.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • šamar 08.12.2008.

    nisu djeca blesava...oni znaju da im zakon ne moze nista....al to ce se nama odbiti od glavu,jer ta djeca ce jednog dana odrasti...mozda bas mene ubiju ili zapale...tko zna sta!

  • sprinterica 08.12.2008.

    ma nema veze što su maloljetni to treba izbrisati sa lica zemlje da bespotrebno ne troše zrak

  • whiteangel23 08.12.2008.

    da, stvarno ih treba smjestiti na goli otok- najgore je sto ih nemogu strpat u zatvor a zbog prebukiranosti maloljetnickih zatvora brzo ih puste doma - ma napravite veliki normalan zatvor u centru Hrvatske gdje cemo s takvima, ali da rade, da se skoluju i da strucnjaci rade s njima - a ne ih vratit na ulicu. sjecate se dogadaja u splitu na blatinama- isto su drogirali i zapalili momka od 20god. sa posebnim potrebama!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare