To je to što me zanima!

Brela: Stablo ga spasilo da autom ne odleti u provaliju

Vozač Citroen Berlinga vozio je prema Splitu na Jadranskoj magistrali. Skrenuo je na suprotnu stranu i jurio prema provaliji. Teško je ozlijeđen
Vidi originalni članak

M.M. (41), vozeći Citroen Berlingo u nedjelju u 7.40 sati na Jadranskoj magistrali kraj Brela iz nepoznatog razloga prešao je na suprotnu stranu ceste i jurnuo ravno prema provaliji. Samo metar dijelio ga je od sigurne smrti, no Berlingom je udario u drvo bora i na vrijeme se zaustavio. Imao je ludu sreću, jer je bor bio jedino stablo u radijusu od 50 metara. U protivnom bi se survao u provaliju duboku više od stotinu metara. Iz auta su ga izvukli vatrogasci te je vozilom hitne pomoći prebačen u svjesnom stanju na hitni kirurški odjel KBC Split. Pregledom u bolnici liječnici su mu konstatirali teške ozlijede abdomena i kuka te ga hitno podvrgli operaciji. Pretpostavlja se da je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad autom, a ne isključuje se ni mogućnost da je u vožnji zaspao. Bio je sam u automobilu.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • udar 08.11.2009.

    kako pretjeruju,eno drveta još jednog na 30 metara možda i manje..

  • gradelji 08.11.2009.

    ako pogodiš jesi ako ne ode...

  • user_34983 08.11.2009.

    razlog je poznat. brzina i idiot koji misli da je pametan. žali bože onog na kog ovaj naleti. što se mene tiče, njega ne bih žalio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare