To je to što me zanima!

Brian Laundrie je u oproštajnom pismu priznao da je brutalno ubio djevojku Gabby Petito

Istražitelji su otkrili da su pored tijela Briana Laundrieja pronašli bilježnicu u kojoj se ubojica oprostio od obitelji i priznao da je kriv za ubojstvo mlade Gabby Petito
Vidi originalni članak

Brian Laundrie je priznao da je ubio svoju djevojku Gabby Petito u oproštajnom pismu napisanom u bilježnici koju su agenti FBI-a pronašli pored njegovog tijela, javlja Independent.

Bilježnica, zajedno s ruksakom i revolverom kojim si je zadao smrtonosnu ranu, pronađena je u močvari Carlton Reserve blizu kuće njegovih roditelja u North Pointu na Floridi. 

STRAVA NA FLORIDI Sumnjali da je ubio zaručnicu Gabby Petito: Našli su njegovo tijelo u nacionalnom parku?

Podsjetimo, bježao je od vlasti od 13. rujna 2021. nakon što je ranije tog ljeta zadavio nesretnu djevojku u Wyomingu tijekom njihovog putovanja. 

FBI je objavio da time zatvaraju istragu o njenoj smrti. Nisu otkrili što je točno napisao. 

OBJAVILI REZULTATE OBDUKCIJE Gabby Petito je ubijena, netko ju je zadavio otprilike tri tjedna prije nego što su pronašli tijelo

Istraga je otvorena nakon što su njen nestanak prijavili njeni roditelji 12. rujna. Njeno tijelo je pronađeno 19. rujna na kampiralištu Spread Creeku u nacionalnom parku Grand Teton, u blizini mjesta gdje je zadnji puta viđena s Laundrijem. Tri tjedna prije toga, zadnji je put razgovarala sa svojim roditeljima. 

TOP 5 NAJČITANIJIH Tajna bijelog kombija: Kako su milijuni Fejs 'detektiva' odveli policiju i FBI do tijela djevojke

Kao uzrok njene smrti navode se udarci čvrstim predmetom ili šakom po glavi i gušenje rukama. Njeno tijelo je pronađeno tri tjedna nakon što ju je Laundrie ubio. 

Laundrijevi ostatci su pronađeni 20. listopada, dva mjeseca nakon što ju je ubio i mjesec dana nakon što je nestao. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Andrea2901 22.01.2022.

    doslovno pise da je pistolj kojim se ubio nađen u ruksaku!??

  • 21.01.2022.

    Žene imaju moć zamračiti um muškarcu ja osjetijo na svojoj koži , 1989 je krenula moj patnja živio sam sa suprugom u Somboru u Srbiji, nakon dve godine braka počela me varati i ja je ubio, metkom u potiljak na spavanju prošetao do njenog dečka nebojše i njega na njegovom kućnom pragu sa tri hica u prsa ubio u 2 u noći, sam otišao na policiju, dobio 12 godina u Mitrovica a odležao 9 i pustili me zbog dobrog vladanja,,,2000 se vratio u Hrvatsku u Obrenovac

  • LjiljanaMilovanovic 21.01.2022.

    Ma mozes misliti da je priznao, americke nebuloze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare