To je to što me zanima!

Britanija će ratificirati hrvatski ugovor u pristupanju u EU

Dobili smo poziv za posjet britanskom parlamentu 2013., prije ratifikacije hrvatskog ugovora, pa se može zaključiti da će ratifikacija uslijediti u prvom tromjesečju 2013.
Vidi originalni članak

Potpredsjednik Sabora Josip Leko najavio je kako bi Velika Britanija trebala ratificirati hrvatski ugovor o pristupanju EU. Leko je u Varšavi razgovarao s potpredsjednicima obaju domova britanskog parlamenta te ih pozvao u posjet Hrvatskoj, javlja HRT

- Dobili smo poziv za uzvratni posjet britanskom parlamentu sljedeće godine, prije ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora, pa se može zaključiti da će ratifikacija uslijediti u prvom tromjesečju 2013. - rekao je Leko. 

Na Varšavskoj konferenciji predsjednici parlamenata preporučili su zemljama članicama da što prije dovrše ratifikacijski proces kako bi Hrvatska u srpnju 2013. pristupila Europskoj uniji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • feba 22.04.2012.

    Oni su taman našli novaca kako spasiti Grčku,Portugal,Španjolsku,Italiju a za godinu dana kad mi uletimo rasturićemo ih do daske.Naše lopove i prazne fondove nitko neće moći spasiti ni pohvatati.

  • Oroz 21.04.2012.

    Da bog da svi dobili proljev i nemogli potpisat pristupnicu!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare