To je to što me zanima!

Britanka (14) zatrudnjela i rodila nakon prvog seksa

Kizzy Neal (15) iz Britanije sa 13 godina ostala je trudna nakon što je prvi put spavala s dečkom Louiem, koji ju je potom ostavio i preselio se
Vidi originalni članak

Plakala sam danima jer sam znala da i nije baš najpametnija stvar u mojim godinama imati dijete, kaže Kizzy koja danas osim što ide u školu brine se i za svog sedmomjesečnog sina Kayliba rođenog u svibnju. Iako ju je dečko ostavio i čak se preselio iz Torbaya u Devon, Kizzy nije uopće razmišljala o abortusu.
Otac ju je prisiljavao na pobačaj, a i izgubila je sve prijatelje. Ipak, nije odustala unatoč dobi od rođenja svog prvog djeteta.
- Kad sam ga stisnula uz sebe, svaka bol je nestala. Istovremeno sam plakala i smijala se - kaže Kizzy, koja dodaje da joj je majka unatoč svemu bila najveća podrška. U rujnu se vratila u školu i iako ne živi životom svojih vršnjaka, ne osjeća se drukčijom od drugih.
- Moj sin nema oca, ali ima dovoljno ljubavi da preživi i bez njega - zaljučila je Kizzy koja je jedna od 80.000 djevojčica mlađih od 19 u Britaniji koje imaju dijete. Iz tog razloga škole u Britaniji besplatno dijele kondome.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Bijela13 11.12.2007.

    ...tko se s vatrom igra taj se i s vatrom opece...

  • zara22 11.12.2007.

    A jadna.

  • maLLa 11.12.2007.

    svakome se može dogodit.. prerano je al to je sve normalnije danas... kad cure i dečki u prvom srednje izgledaju kao da imaju 17 - 18 god. :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare