To je to što me zanima!

Britanka (61) sada žali što je prvi put rodila sa 57 godina

Freya će u nedjelju proslaviti četvrti rođendan, a njena majka, najstarija britanska prvorotkinja, nada se kako će ipak doživjeti dan kada će kćer diplomirati ili udati se
Vidi originalni članak

Sue Tollefsen (61) otkrila je kako se nedavno zbog infekcije nekoliko tjedana nije mogla brinuti za svoju četverogodišnju kćer Freyu. Umirovljena učiteljica i najstarija britanska prvorotkinja, Freyu je rodila potpomognutom oplodnjom, a nakon bolesti je otkrila kako možda neće vidjeti kćer kako odrasta, piše Telegraph.

- Prava je istina kako učimo na vlastitim greškama, a moja je bila što Freyu nisam rodila ranije - kaže Sue, koja misli da bi 50 godina trebala biti dobna granica za postati roditelj. 

- Bila sam toliko bolesna da sam mislila kako ću umrijeti, a stalno sam mislila na Freyu. Po prvi put sam shvatila da neću biti stalno uz nju - kaže Sue.

Žena iz Essexa curicu je rodila 2008. godine. Tada je branila svoje odluke i tvrdila da će otac djeteta Nick Mayer, koji je 11 godina mlađi od nje, biti uz Freyu. U intervjuima je govorila kako je teško podnosila kritike, a lani je i prekinula vezu s Mayerom (49).

- Kad sam rodila Freyu, osjećala sam se snažno i mislila da ću stalno biti zdrava. No, sada se brzo umaram, osobito nakon bolesti. Nadam se da ću doživjeti dan kada diplomira, uda se i ima vlastitu obitelj. To su moje jedine želje - ispričala je Sue. 

Freya će četvrti rođendan proslaviti u nedjelju, piše Daily mail.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • user_38559 26.03.2012.

    Guskama bi bilo potrebno zakonski zabraniti, da jih bilo ko oplodi nakon 45 godine. Svako djete ima pravo na roditelje koji če jim pomoči, da se osamostale. Stara gadura pravi siroče od svoje čerkice.

  • user_46331 26.03.2012.

    Moja svekrva je imala 58 godina kad sam joj rodila prvog unuka. Čuvala ga je dok sam radila i nije se žalila samo je jednom rekla, kad bi bake bile za čuvanje i odgajanje bile bi i za rađanje.

  • una222 25.03.2012.

    prije bih osudila one koji su joj pomogli da dođe do ovoga,

Komentiraj...
Vidi sve komentare