To je to što me zanima!

Britanka s dvije maternice rodila potpuno zdravu bebu

Lindsay (27) su liječnici upozorili kako to što ima dvije maternice može biti kobno u trudnoći. Svaka dva tjedna zbog toga je morala ići na ultrazvuk
Vidi originalni članak

Gotovo svake noći Lindsay Hasaj (27) iz Londona razmišljala je što će biti s njezinom nerođenom bebom. Njoj su liječnici na ultrazvuku otkrili kako ima dvije maternice. Odmah su je upozorili kako bi zbog toga mogla imati velikih problema, a svaka mala boljka mogla bi za bebu biti kobna. Svaka dva tjedna tijekom trudnoće morala je ići na pregled. Lindsay ništa nije išlo u korist zbog njezina stanja. Unatoč svemu rodila je potpuno zdravu djevojčicu Mirelu Elizabeth. Liječnici, kao ni Lindsay, nisu mogli vjerovati da je porođaj prošao tako glatko i da je rodila zdravu djevojčicu.
- S trudnoćom poput ove svakodnevne komplikacije mogu biti kobne - rekao je ginekolog Henry Annan. Prošli tjedan majka i kći vratili su se iz bolnice kući.
- Vidjeti je u našem domu bila je najljepša stvar na svijetu. Osjećaj koji se nijednim jezikom ne može opisati - Lindsay.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • teodora 16.07.2009.

    Možda je ovo nekom ludost s obzirom na rizik al čestitke na hrabrosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare