To je to što me zanima!

Britanka se ubila jer ju je lijek protiv akni postario?

Angela je u oproštajnom pismu napisala kako je njezino tijelo nakon uzimanja tableta protiv akni jako ostarilo. Njena obitelj kaže da se zato i ubila
Vidi originalni članak

Obitelj Lee iz Londona još oplakuje smrt svoje kćeri Angele (28) koja se prošle godina bacila pod vlak. Na samoubojstvo se Angela navodno odlučila zbog lijekova protiv akni. Oni su kod Angele potaknuli depresiju, a njoj se onda učinilo kako od preparata za akne sve više stari. Rođaci kažu kako se Angelina koža nakon uzimanja tableta Roaccutane oporavila, ali da se Angela svima žalila da se osjeća kako "prerano stari od lijekova". Njezina obitelj smatra kako je za njezino loše psihičko stanje kriva pilula te da bi proizvođač tih tableta trebao odgovarati za njenu smrt. Angelin dermatolog smatra kako lijekovi nisu mogli natjerati Angelu da se ubije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • miguli 08.10.2009.

    Ma da nebi njezina obitelj nešto skriva u podlozi

  • poppy 08.10.2009.

    JAX-ne brini se! Moja prijateljica je pila Roaccutane i uspješno se riješila akni. Nikad joj se više nisu vratile. Lijek ima puno nuspojava, to je istina, al korist u slučaju akni je velika tako da je riskirala. Sve je super ispalo, nije imala nikakvih teškoća. Danas je u svojim kasnim tridesetima i ima izvrstan ten. Tako da, mislim, da se ovde radi o curi koja je nesigurna i depresivna zbog drugih stvari u životu, al to na žalost, nitko od njenih bližnjih nije primjetio.

  • kontesa nera_1 08.10.2009.

    moj muz je koristio te tablete kad je bio decko,vratile su mu samopouzdanje i bile su jedino sredstvo koje je pomoglo jer mu je lice bilo godinama puno akni,i hvala Bogu jos je ziv.

Komentiraj...
Vidi sve komentare