To je to što me zanima!

Britanka snimila svemirce u letjelici kod svoje kuće?

Prvo smo mislili da je helikopter, ali tata nije mogao čuti zvuk elisa, rekla je djevojčica koja je snimila svjetleću kuglu iznad kuće u Bridgnorthu
Vidi originalni članak

Tinejdžerka Harriet Rogers (13) snimila je video-kamerom svjetleću kuglu 21. veljače iznad Bridgnortha. Snimku je odmah, zajedno s ocem, odnijela u zrakoplovnu vojnu bazu RAF Cosford udaljenu samo desetak kilometara od njihove kuće. Uvjereni su da se radi o NLO-u.
- Prvo smo mislili da je vojni helikopter, ali tata nije mogao čuti zvuk elisa. Iako je isprva izgledalo samo kao svjetleća kugla, na snimci smo uočili mijenjanje boja - rekla je djevojčica za britanski The Sun. Britanska vojska ne zna ništa o neobičnoj pojavi, a nakon Harriet nitko nije prijavio slična viđenja. Odbili su istražiti slučaj jer, kako kažu, ne vide moguću opasnost.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • real 30.03.2009.

    nije opasno dok ne naguze nekog...

  • Maxich_1 22.03.2009.

    zanimljivo da su sve te snimke mutne i nejasne. pa zar nitko, ALI BAŠ NITKO nema bolju kameru doma u današnje vrijeme?! osim toga, mijenjanje boja je uočeno tek na snimci? a što je s bojama uživo? ma jooooj. širenje masovne panike.

  • Bara123 22.03.2009.

    Pokucaju mi na vrata pitaju me di je svemirac a ja kazem u gacama.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare