To je to što me zanima!

Britanski obavještajci: Rusija šalje 1000 plaćenika u Ukrajinu

Ruska privatna vojna tvrtka Wagner već postoji u istočnoj Ukrajini i očekuje se da će poslati više od 1000 plaćenika, uključujući visoke časnike, objavilo je britansko ministarstvo obrane
Vidi originalni članak

Britanska obavještajna služba priopćila je da očekuje da će Rusija zbog velikih gubitaka poslati više od 1000 plaćenika u istočnu Ukrajinu.

Ruska privatna vojna tvrtka Wagner već postoji u istočnoj Ukrajini i očekuje se da će poslati više od 1000 plaćenika, uključujući visoke časnike, objavilo je britansko ministarstvo obrane.

LAVROVOV PRIJEDLOG Vučić ponudio Rusiji i Ukrajini da vode pregovore u Srbiji

Osoblje grupe Wagner navodno je povučeno iz misija u Siriji i drugim dijelovima Afrike jer je prioritet sad na Ukrajini.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ervin romeli 29.03.2022.

    lakha im zemlja Ukrajinska.

  • Indijanac/prvi 29.03.2022.

    Britanski obavještajci znaju sve.. a da li su znali kojim slučajem za neke bio kem labiće po ukrajini ? ili možda jedna info o tome.. kako su znali 2015god da se ukrajinska vojska uvježbava i oprema za taktiku zvanu čičak i pritom dobije satelitski pristup izravno od NATO-a ..kao i timove za bajraktare tb2 od turske?.... sve se znalo i pripremilo unaprijed..... postavlja se pitanje....zasto niste pripremili sigurnosne postupke za zastitu stanovnistva nego ih prepustili slucaju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare