To je to što me zanima!

Brnabić: Svi iz regije požurili s ocjenama o presudi Karadžiću

Njezina je ocjena kako su dužnosnici u državama regije "požurili kazati što misle", a da pri tom nisu mislili kako će se njihova stajališta reflektirati na uzajamne odnose sa Srbijom
Vidi originalni članak

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila je u četvrtak navečer da će se službeni Beograd očitovati o presudi Radovanu Karadžiću za ratne zločine i genocid kad to učine "svi ostali", ocijenivši kako su "svi iz regije požurili" sa svojim izjavama, a njezina je večerašnja izjava prvo očitovanje nekog od srbijanskih dužnosnika poslije jučerašnje presude u Den Haagu.

KRVNIK SE NE KAJE... Karadžić je kod nje jeo baklave: "Znao je da je ratni zločinac"

Brnabić je, gostujući u emisiji "Oko" Radio-televizije Srbije (RTS), ocijenila da ne treba žuriti sa izjašnjavanjem o slučaju Karadžić. "Zanimljivo je kako su svi iz regije požurili davati nevjerojatne izjave. Trebamo pustiti da vidimo što će kazati svi ostali, a mi ćemo, naravno, reći svoje stajalište", rekla je Brnabić.

Njezina je ocjena kako su dužnosnici u državama regije "požurili kazati što misle", a da pri tom nisu mislili kako će se njihova stajališta reflektirati na uzajamne odnose sa Srbijom.

'KOLJAČ IZ BOSNE' Karadžić poručio: Srpski narod i ja svejedno smo vas pobijedili

Večerašnja izjava predsjednice Vlade Srbije prvo je očitovanje nekog od srbijanskih dužnosnika iz državnog vrha o pravomoćnoj presudi MICT-a kojom je u srijedu u Den Haagu bivši vođa bosanskih Srba Radovan Karadžić osuđen na doživotni zatvor zbog zločina tijekom rata u BiH, te genocida u Srebrenici.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • Budni 23.03.2019.

    Sada se jasno zna da ste ubojice i agresori! Pa si pokrij te uši da ti muž u njih ne .....!

  • BlackRaven 22.03.2019.

    Kojih odnosa, sa kojom to "regijom'' ? Njima nikako da sjedne u glavu da dok god pricaju ovakve stvari, misle jos gore , a rade ispod stola , nece u EU pa sta god Planky i drustvo iz kuta palamudili, jer oni , hvala Bogu , ne odlucuju o nicemu, jednako kao nit ona. Nemaju prijatelja , ali nijednog vani. Zeno osvjesti se, oko vas je sanitarni kordon doslovno...

  • 22.03.2019.

    Jel te barem malo sram to što govoriš,a znaš koliko ste zla napravili u HR i BiH??

Komentiraj...
Vidi sve komentare