To je to što me zanima!

Brown plakao na TV-u dok je govorio o mrtvoj kćeri

Britanski premijer dao je vrlo intimni intervju samo nekoliko tjedana prije izbora. Pričao je kako mu je kćer umrla na rukama 11 dana nakon rođenja
Vidi originalni članak

Britanski premijer Gordon Brown rasplakao se tijekom TV intervjua pričajući o kćeri Jennifer Jane koja mu je umrla na rukama. Priznao je kako je zbog toga izgubio volju za životom. Pričao je, također, o 'modernoj ljubavnoj priči' sa suprugom Sarah i kako su se nosili sa smrti bebe stare samo 11 dana u siječnju 2002. godine.
- Najsretnije doba života odjednom je postalo najtužnije. Danas bi imala devet godina. Stalno razmišljam o prvim koracima, prvim riječima i prvom danu škole koji se nisu dogodili - rekao je voditelju Piersu Morganu za ITV televiziju. Rodila se sedam tjedana prerano i liječnici su skrivali od njih da bi mogla umrijeti. Primijetio je kako se ne razvija i nakon tjedan dana je pitao liječnika hoće li preživjeti. Krstili su je prije nego što je umrla. Par ima dva sina, a jedan od njih, Fraser ima cističnu fibrozu. Koji puta se pita zašto se to njima događa, ali zapravo misli da su vrlo sretni u životu. Dijelovi intervjua bili su vrlo intimni. Porekao je da se s budućom suprugom Sarah seksao u avionu. Zaprosio ju je na škotskoj plaži bez prstena jer je želio izbjeći publicitet oko kupnje. Brown je varirao od suza do gnjeva dok je poricao tvrdnje da često gubi živce s osobljem. Priznao je da je puno pio kao student i živio u 'svinjcu'. ITV će prikazati emotivni intervju u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • papaja 13.02.2010.

    Dao je intiman intervju samo tjedan prije izbora, gadi mi se čime se služi da bi dobio koji glas

  • adrijana_volim_te 12.02.2010.

    Zasto Brown nepokaze osjecaje za Irachku pobijenu dijecu kojoj su vadjeni organi i kao specijalne posiljke upucivane u Britaniju,USA ,Izrael i Njemacku?Sto tu nepusti koju suzu?

  • mayhem26 12.02.2010.

    Mos mislit taj kolonizator niti ne zasluje nist bolje.....Hebeni englezi............

Komentiraj...
Vidi sve komentare