To je to što me zanima!

Brutalno je pretukao suprugu: Slomio joj devet rebara, nos...

Muškarac (63) je 19. studenog u obiteljskoj kući kod Čakovca, najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Rukama i nogama ju je udarao u glavu i tijelo, čupao je za kosu i bacao na pod
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 63-godišnjaka zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda izvanbračnoj supruzi. Sumnjiči ga se da je 19. studenog ove godine u obiteljskoj kući u okolici Čakovca, najprije verbalno, a zatim i fizički napao svoju izvanbračnu suprugu. Rukama i nogama ju je udarao u glavu i tijelo, čupao je za kosu i bacao na pod.

Zbog njegovog nasilničkog ponašanja, jadna je žena teško ozlijeđena. Zadobila je prijelom devet rebara, tri prsna kralješka, palčane kosti i prijelom nosne kosti.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu, prihvatila je prijedlog  državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • klub za ludake 25.11.2018.

    o boze ozene ajmo tako reci stari su one mlade naravno da polude jadan svjet ..ej ti nemoj to radit iskaljit bjes na tu jadnicu nije ona kriva ti si one zele biti moderne i nastradaju molim te dragi nemoj znam da se polako gubis zivot ti se okrenuo na opacke nemoj

  • ljubica ljubičica_1 25.11.2018.

    Stalno se piše da muškarci pretuku žene a dije di žene pretuku muškarce.A vjerujte toga ima i to velikom broju.A oni muče jer ih je sram.

  • volimpršut 24.11.2018.

    Taj je malo jači muškarac....svinja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare