To je to što me zanima!

Brzo ušao u zavoj, prevrnuo se: Spašavali ga vatrogasci i Hitna

Vozač je teretnjakom u srijedu oko 8 sati vozio od Bjelovara prema Pesti. U oštrom, ali preglednom zavoju zbog brzine i magle izgubio je nadzor nad vozilom, sletio s ceste i prevrnuo se na bok. Zadržan je na liječenju
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 8.15 sati na državnoj cesti Bjelovar - Daruvar u naselju Prespa teško je ozlijeđen 30-godišnji vozač kamiona, državljanin Republike Srbije.

Nakon provedenog očevida policija je utvrdila da je do nesreće došlo prilikom ulaska u desni oštri zavoj, a vozač kamiona s prikolicom nije prilagodio brzinu uvjetima na cesti, koja je bila mokra i skliska te se prevrnuo na lijevu bočnu stranu, na dio ceste kojom se prometuje iz suprotnog smjera. Zaustavio se nakon što je kamion udario u zemljani nasip i prometni znak.

Ozlijeđeni vozač je prevezen u bjelovarsku Opću bolnicu gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Visina štete na kamionu srbijanskih registarskih oznaka će se naknadno utvrditi. Vozač nije alkotestiran, već su od njega izuzeti uzorci krv i urin radi analize. Protiv vozača slijedi provođenje prekršajnog postupka.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SvetiAndrija 12.10.2017.

    jebote sta ste svi otrovni , nakon svake jebene nesrece na 24sata. malo postovanja. pise da je bila magla i sklisko, mozda je covjek umjesto 40 vozio 45, i to je bilo dovoljno da proklize. ne treba ga odmah razapet... prometna nesreca se moze dogodit svakome, koliko god postivao propise ili bio pazljiv. mozda se i vama dogodi , ima vremena

  • 05.10.2017.

    drkao po mobitelu, garant

  • slavko00001 04.10.2017.

    mene zanima zašto policija dopušta kamionima u tranzitu uglavnom Srpskih i Rumunjskih tablica prolazak kroz Hrvatsku Podravskom magistralom,zar oni nebi morali koristiti autoput???

Komentiraj...
Vidi sve komentare