To je to što me zanima!

Budite s nama večeras od 19 sati - uživo smo u stožerima!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Moći ćete uživo pratiti rezultate izbora iz DIP-a, a novinari 24sata javljat će se iz stožera i donijeti reakcije stranačkih čelnika. Izbore će komentirati gosti u studiju
Vidi originalni članak

Nakon završetka izborne šutnje i zatvaranja birališta u nedjelju u 19 sati na 24sata.hr i 24sataTV sve je podređeno izborima. 

U 19 sati na 24sataTV-u počinje specijalna emisija 'Bitka za Markov trg' s prvim komentarima iz stožera Kukuriku koalicije i HDZ-a te ostalih stranaka. 

Gosti u studiju bit će PR stručnjak Krešimir Macan, novinar 24sata Boris Rašeta  i naš suradnik Neven Ciganović te novinar Foruma Dražen Ćurić i PR stručnjak Damir Jugo

Moći ćete uživo pratiti rezultate izbora iz Državnog izbornog povjerenstva, a novinari 24sata javljat će se iz stožera i donijeti reakcije stranačkih čelnika. Prve rezultate iz Državnog izbornog povjerenstva očekujemo oko 21 sat. 

U ponoć je najavljena konferencija za novinare u DIP-u na kojoj će definitivno objaviti pobjednika izbora. 

Izađite na izbore, a zatim pratite rezultate i reakcije na 24sata.hr! Očekujemo Vaša razmišljanja i komentare! 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • NajluđiVrapčan 04.12.2011.

    Ove godine se više pozornosti obračalo na stajling ovih kokošara nego na program stoga ovaj plastični gost ne iznenađuje, mislim ipak treba netko tko će prokomentirati broš ove naše po drugi put neizabrane premjerke! Stoga bez programa, bez stajlinga, bez pameti idite dalje, široko vam polje!

  • slavic 04.12.2011.

    za Mateka 89 sumljam da če biti bolje ali ovi nas više nemreju voditi jer malom čovjeku su uzeli dostojanstvo i uništili šta nije rat oni duplo više vreme je tomu stati na kraj!Slušam glasam za Hdz da nebudu došli crveni ma to je takav primitizam ko hoče uništiti sve šta je Hrvatsko više od hdz to je nečuveno!Mogu biti hiljadu puta Hrvat,Srbin svejedno ali oču živjeti život dostojan čovjeka!A oni imju milijune a mi skupljamo lipe za kruh!

  • NajluđiVrapčan 04.12.2011.

    19:00 sati? Nema frke, ja sam več tu... Na stolu je i radler da se proslavi kad s vlasti padne kradler!!! Zamolio bi naše vrle granične policajce da obrate pozornost na povečan promet službenih limuzina i crnih torbi, hvala!

Komentiraj...
Vidi sve komentare