To je to što me zanima!

Sinčić 'udario' po Bernardici Juretić: 'Sram vas bilo sve!'

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić reagirao je na izjavu ministrice socijalne politike i mladih Bernardice Juretić, koja je kazala kako neće svako novorođenče dobiti 1000 eura pomoći.
Vidi originalni članak

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić reagirao je na izjavu ministrice socijalne politike i mladih Bernardice Juretić, koja je kazala kako neće svako novorođenče dobiti 1000 eura pomoći.

Na svom Facebooku napisao je:

"Za razliku od drugih kojima će tih 1.000 eura itekako dobro doći da nekoliko mjeseci žive ili kupe svu opremu koja im je potrebna za novorođenče...”, kazala je ministrica.
Zar tako govori ministrica socijalne politike? I to ona kojoj mjesečna rata kredita iznosi 12.000 kn?
Tko to može živjeti mjesecima sa malom bebom sa 1.000 eura?
Tko može mjesecima bez bebe živjeti sa 1.000 eura?
Moj Ksaver će se roditi krajem ljeta. Bogu hvala, od ovih ljudi koji kažu da samo zaslužne bebe (to su valjda one koje pri rođenju postaju članovi HDZ-a), a ne potrebite imaju pravo na 1.000 eura, ne trebam ništa. Ne bih ni uzeo.
Ali sram vas bilo sve skupa. Na tisuće mama je dalo glas za vašu kriminalnu organizaciju radi te vaše milostinje. Došli ste na vlast takvim obećanjima i vaša djeca od prevarenog naroda imaju mjesečno mnogo više od 1.000 eura. Zar mislite da su vrednija od ostale djece?

 

Idi na 24sata

Komentari 404

  • kunigunda 17.04.2016.

    ne laje pas radi sela već radi sebe

  • mmdms35 16.04.2016.

    Tih 1000 eura za novorođenče Bernardica i Karamarko moraju nekak drugačije nazvati, u ovom slučaju. Jer ako je za "svako novorođenče", onda je za svako novorođenče u RH bez obzira na imovinski status roditelja. Jer po rođenju, siromašno dijete nije više vrijedno od bogatog djeteta. Ako mislite poticati sirotinju da rađa zbog 1000 eura po glavi rođenog djeteta, sjeb vam je politika. Sjeb ste ionako narod dovoljno. Kradite manje, obezvrjeđujte manje, stvorite radna mjesta, a ne pričajte o stvaranju radnih mjesta. Bit će onda dovoljno nagrada za sve rođene. Sve u svemu, ne kužim od kud jednoj časnoj toliko instantne pameti. Gdje se kupuje? I ja bih jednu jednokratnu dozu, da pomaknem svoju financijsku situaciju iz crnila.

  • user_466651 16.04.2016.

    Nije rijec koliko se placa ,nego svima jednako.Zasto obecaju sve ii svasta a kasnije nepobitne izjave negiraju.Ti casni i posteni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare