To je to što me zanima!

Lokalizirali su požar na Hvaru, izgorjelo je 90 hektara makije

DUZS je obavijest o požaru blizu uvale Didina donja primilo u ponedjeljak oko 21 sat. Izgorjelo je oko 90 hektara trave, makije i česmine na nepristupačnom terenu
Vidi originalni članak

Na otoku Hvaru je u ponedjeljak navečer buknuo požar između Sućurja i Bogomolja blizu uvale Didina donja. DUZS javlja kako je obavijest o požaru zaprimljena u ponedjeljak oko 21 sat. Požar je lokaliziran u utorak oko 7.30 sati. Izgorjelo je oko 90 hektara trave, makije i česmine na nepristupačnom terenu. 

U tijeku je otpuštanje dodatnih snaga s kontinentalnog dijela Splitsko-dalmatinske županije, dok će na sanaciji požarišta i dalje sudjelovati domicilni DVD-i s otoka Hvara. 

U gašenju požara su sudjelovali DVD-i Sućuraj i Jelsa s Hvara te dodatne snage iz Splitsko - dalmatinske županije, DIP Split, JVP Split te DVD-i Split, Trogir, Vranjic, Omiš, Makarska, Gomilica, Solin, Dugi Rat, Zagvozd, Lovreč, Kaštela, Dugopolje, Podstrana i Mladost - ukupno oko 85 vatrogasaca i 22 vatrogasna vozila. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • žaja_1 25.09.2012.

    jučer je kod nas u Hvaru bilo malo više vitra i evo ti odma se užgalo,baš me zanima uzrok....

  • šaptačica 25.09.2012.

    nikad kraja sezoni....držite se naši lavovi!nadam se da će država imat sluha za vas i dignut vam tu sirotinju od vaše plaće....

  • EvEvil 25.09.2012.

    drž'te se dečki! neka vam je bonaca!

Komentiraj...
Vidi sve komentare