To je to što me zanima!

Lokalizirali požar kod Zadra, vatrogasci su obranili kuće

Vatrogascima je u gašenju pomagao i kanader. Uspjeli su obraniti kuće na području Galovca, a oko 19 sati su požar lokalizirali. Izgorjelo je 8 hektara makije i šume
Vidi originalni članak

Veliki požar buknuo je u četvrtak oko 15 sati kod Zadra na području Galovca. Požar je buknuo u blizini kuća, pa je zatražena pomoć kanadera. Oko 19 sati požar su lokalizirali. Izgorjelo je 8 hektara guste makije i šume. Vatrogascima je u gašenju požara probleme stvarao vjetar. 

Gašenje požara u Dugobabama još traje. Požarom je zahvaćeno 20 hektara makije. Požar gasi 35 vatrogasaca, a pomažu i vatrogasci. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • knin 16.08.2012.

    Milinica...

  • jabuka5 16.08.2012.

    doista su sumnjivi ovi požari ,,,pa tko to čini ,,,Bože moj ,,uglavnom ,,,,BJEDNICI ,,,hvala Bogu ,,pa se uvijek obranimo ,,,,jednog dana sve če se znati i vidjeti ,.....

  • Brljo 16.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare