To je to što me zanima!

Buldog je preskočio ogradu i izgrizao dijete po glavi i nozi

Dok je Njemica sjedila na terasi u Barbanu, njezin pas, američki buldog, preskočio je ogradu i ugrizao dijete u predjelu glave i noge. Ozljede, nisu opasne po život
Vidi originalni članak

Pulska policija utvrdila je da je 30-godišnja njemačka državljanka počinila kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. 

Dok je ona prošlog petka oko 21 sat bila na terasi iza kuće u mjestu Rojnići,općina Barban, njezin pas američki buldog, preskočio je ogradu i ugrizao dijete u predjelu glave i noge. Teško ozlijeđenom djetetu pružena je pomoć u pulskoj bolnici. Na sreću, ozljede nisu opasne po život. 

Protiv vlasnice psa je nadležnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava, priopćila je PU istarska.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • GosponNovak 30.06.2014.

    Koja je to pasmina buldog iz naslova? Barem stavite točno. Postoje engleski buldozi ili takozvane lijene debeljuce i frauncuski buldozi ili takozvani modni dodatci. Jedni i drugi su po FCI-u u grupama kao companion i toy dog. Mali kućni psi od 10-20 kg i totalno neopasni. Američki buldog ne postoji kao takav. Izmišljotina AKC-a, a 90% tih američkih buldoga su obični mješanci moloških psa. Često jedan izgleda kao mastiff, a drugi je koštav kao doberman. Pitajte za rodovnicu tih američkih buldoga pa vidite odgovor vlasnika kad je nema. Novinarstvo na razini.

  • Željko Višnić 30.06.2014.

    ima pasa koji ne podnose neke ljude i bez ikakvog razloga laju na njih,a prema nepoznatim ljudima su prijateljski naklonjeni,ja sam imao brak jazavčara do pred godinu dana a sad imam mješanca labradora i brak jazavčara i obadva ne mogu smisliti mojeg susjeda i njegovu ženu na njih stalno laju,dok su prema drugim ljudima dobri.

  • marijaterezija2 30.06.2014.

    Ne dresiran pas, koji nema pravog gazdu na čiju riječ će isti sekund reagirati opasne su i te kako.Ljudi se igraju samo da se pokažu.Ako pri tom netko strada e što može?

Komentiraj...
Vidi sve komentare