To je to što me zanima!

Bum, bum u zagrebačku zoru: 'Mislili smo da je to bio potres'

U eksploziji je oštećen i Mercedes vlasnika kafića. Perica M. je vlasnik restorana i apartmana u Zagrebu, a i član je Društva hrvatskih političkih zatvorenika - podružnica Zagreb...
Vidi originalni članak

Stakla su se tresla od eksplozije. Nisam znao što se zbiva dok nisam pogledao kroz prozor i vidio hrpu stakla na cesti, rekao nam je stanar Ulice kneza Domagoja.

Ispred kafića News Bar jutros oko 6.20 sati u Zagrebu eksplodirala je bomba koja je zatresla cijeli kvart i prestrašila stanare. Od siline detonacije na pojedinim stanovima su popucala stakla, a nekoliko automobila su oštećeni, kao i napadnuti kafić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stanujem u susjednoj ulici, u Trpimirovoj, a sin s obitelji živi u ulici u kojoj je eksplodirala bomba. Ima ženu i malu bebu te mi je rekao da su se prestrašili - rekao je muškarac koji je želio ostati anoniman. Drugi muškarac rekao nam je da je bilo strašno.

OŠTEĆENI AUTI, POPUCALI PROZORI Eksplodirala bomba u Zagrebu: 'Prije mjesec dana tu su pucali'

- Mislio sam da je potres, ali ubrzo sam čuo policijske aute koji su stigli u ulicu - kazao je jedan od stanara. Doznajemo da je vlasnik kafića Perica M. Jedni stanari ulice kažu za njega da je dobar čovjek te znaju često navratiti u njegov kafić, dok drugi tvrde da im je već dosta buke iz kafića zbog kojih često zovu policiju.

- Prije nego što je eksplodiralo, unutra su tulumarili. Izašli su iz kafića oko 4 sata. Nekoliko puta smo zvali policiju da stišaju goste kafića. Ali od toga nije bilo koristi. Tko će meni sad nadoknaditi štetu - pita se ogorčena stanarka iz ulice.

U eksploziji je oštećen i Mercedes vlasnika kafića. Perica M. je vlasnik restorana i apartmana u Zagrebu, a i član je Društva hrvatskih političkih zatvorenika - podružnica Zagreb. Prije samo dva i pol tjedna, 12. studenog oko 14 sati u istom kafiću muškarac (28) posvađao se s gostima. Iz pištolja je ispalio hitac u stakleni dio vrata u stražnjem dijelu kafića. Nasreću, ni tad nitko nije bio ozlijeđen. Policija je do kasnih popodnevnih sati tražila dokaze koji bi otkrili bombaša.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • UNPROFOR 30.11.2018.

    Samo stara baba može eksploziju bombe ili mine zamjeniti za zemljotres ! Svaka čast , kako ste babu citirali , dobro, da nije kazala bilo ko cunami !

  • ajetodoo 30.11.2018.

    I jel roknula u kafiču ili izvan kaffiča?

  • ajetodoo 30.11.2018.

    Za vrijeme Yuge pravdao mi se jedan poznanik(iako ga ništa nisam pitao), " znaš, napili smo se u birtiji, pa sam opsovao jednom prijatelju, "" jebotetito"", i ništa drugo, majke mi, a čuo me neki udbaš i prijavio me, i dobio sam 3 i pol godine u Gradiški" . Sad je isposlovao penziju kao plitički zatvorenik, ( po poslu je nikad ne bi zaslužio), i gleda me sad s visoka, iako je za glavu manji od mene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare