Obavijesti

News

Komentari 45

Bum, bum u zagrebačku zoru: 'Mislili smo da je to bio potres'

Bum, bum u zagrebačku zoru: 'Mislili smo da je to bio potres'
4

U eksploziji je oštećen i Mercedes vlasnika kafića. Perica M. je vlasnik restorana i apartmana u Zagrebu, a i član je Društva hrvatskih političkih zatvorenika - podružnica Zagreb...

VIDEO

Stakla su se tresla od eksplozije. Nisam znao što se zbiva dok nisam pogledao kroz prozor i vidio hrpu stakla na cesti, rekao nam je stanar Ulice kneza Domagoja.

Ispred kafića News Bar jutros oko 6.20 sati u Zagrebu eksplodirala je bomba koja je zatresla cijeli kvart i prestrašila stanare. Od siline detonacije na pojedinim stanovima su popucala stakla, a nekoliko automobila su oštećeni, kao i napadnuti kafić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

10:46

- Stanujem u susjednoj ulici, u Trpimirovoj, a sin s obitelji živi u ulici u kojoj je eksplodirala bomba. Ima ženu i malu bebu te mi je rekao da su se prestrašili - rekao je muškarac koji je želio ostati anoniman. Drugi muškarac rekao nam je da je bilo strašno.

Eksplodirala bomba u Zagrebu: 'Prije mjesec dana tu su pucali'
Eksplodirala bomba u Zagrebu: 'Prije mjesec dana tu su pucali'

- Mislio sam da je potres, ali ubrzo sam čuo policijske aute koji su stigli u ulicu - kazao je jedan od stanara. Doznajemo da je vlasnik kafića Perica M. Jedni stanari ulice kažu za njega da je dobar čovjek te znaju često navratiti u njegov kafić, dok drugi tvrde da im je već dosta buke iz kafića zbog kojih često zovu policiju.

- Prije nego što je eksplodiralo, unutra su tulumarili. Izašli su iz kafića oko 4 sata. Nekoliko puta smo zvali policiju da stišaju goste kafića. Ali od toga nije bilo koristi. Tko će meni sad nadoknaditi štetu - pita se ogorčena stanarka iz ulice.

U eksploziji je oštećen i Mercedes vlasnika kafića. Perica M. je vlasnik restorana i apartmana u Zagrebu, a i član je Društva hrvatskih političkih zatvorenika - podružnica Zagreb. Prije samo dva i pol tjedna, 12. studenog oko 14 sati u istom kafiću muškarac (28) posvađao se s gostima. Iz pištolja je ispalio hitac u stakleni dio vrata u stražnjem dijelu kafića. Nasreću, ni tad nitko nije bio ozlijeđen. Policija je do kasnih popodnevnih sati tražila dokaze koji bi otkrili bombaša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović