To je to što me zanima!

Bunt odbačenih: HSP dr. Ante Starčević napušta 700 članova

Na sjednici Predsjedništva HSP dr. Ante Starčević petero članova izbačeno je iz stranke. Iz protesta su poslali obavijest medijima da stranku napušta 700 ljudi
Vidi originalni članak

Nakon što je u petak na sjednici predsjedništva nekoliko članova izbačeno iz stranke, te je raspušteno nekoliko gradskih i županijska organizacija, uslijedila je pobuna odbačenih. Poslali su obavijesti medijima kako županijsku organizaciju napušta čak 700 članova stranke. To je demantirao Damir Ćosić-Roda, bivši šef, a sada povjerenik županijske organizacije.

- Ta petorica isključenih obmanjuju javnost, a zlorabili su i stranački mail pozvavši članove na današnji domjenak. Ali puč im nije uspio i nema nikakvog govora o masovnom napuštanju stranke. Dapače, HSP dr. Ante Starčević nikad nije bio jači, a u našoj županiji imamo tridesetak ogranaka i više od tri tisuće članova - rekao je Ćosić-Roda.

"Izbačeni" su se u ponedjeljak ujutro okupili na domjenku u hotelu Park u Splitu. Došlo je samo tridesetak članova stranke.

- Nije važno koliko nas ima, nego je važno da se ne slažemo s politikom stranke. Oni nisu za ujedinjenje pravaša, već su spremni prodati sve za fotelje. Izbačen je svatko tko je za bezuvjetnu koaliciju s HDZ-om. Ne želimo pristati da Tomislav Karamarko upravlja našom strankom - rekao je Marijo Popović, bivši predsjednik splitske podružnice HSP dr. Ante Starčević.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dekic 19.02.2013.

    odkada ste se sa HDZ_om potpisali pakt vi se lagano ali sigurno raspadate kao i HSS i slični jedino pupovčevi su ojačali to mi je sumljivo

  • ilmare 18.02.2013.

    Nevjerovatno kako znaju pravački birači za koju stranku glasovati... Jedna se gasi dvije stvaraju,treća koalira sa pitaj Boga s kim... Ne bih voljela biti u njihovojj koži... :)))))

  • japanokinez 18.02.2013.

    Ruža Tomašić ima toliko izraženu govornu manu, a želi nešto pod svaku cijenu voditi. Oklen je ta iznikla i rasurila debelog Đapića, samo Bog zna. Svi su izgledi da je ona namjerno poslana od nekoga da napravi dar-mar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare