To je to što me zanima!

Bura uzrokovala probleme na Jadranu: Spašeni svi brodovi

Brod dug 12 metara sa šest francuskih državljana nasukao se oko 13.30 sati kod otoka Rava, a u jednu brodicu prodrlo je more i počela je tonuti kod Cavtata
Vidi originalni članak

Bura je tijekom dana uzrokovala više pomorskih nezgoda na Jadranu. Brod dug 12 metara sa šest francuskih državljana nasukao se oko 13.30 sati kod otoka Rava. Brod je odsukan oko 15.15. sati pomoću plovila Lučke uspostave, a neozlijeđeni putnici su prevezeni do Zadra.

Brodica počela tonuti između Dubrovnika i Cavtata

U brodicu dugu sedam metara prodrlo je more i počela je tonuti između Cavtata i Dubrovnika oko 13.30 sati. Putnički brod 'Golešnik' priskočio je u pomoć, kao i vlasnik jet-ski kluba iz Cavtata koji je putnike iz BiH, troje odraslih i dvoje djece, prebacio na svoje plovilo i brodicu oteglio do Cavtata.

S pedalinom završili na otvorenom moru

Putnički bord 'Bartelo mali' spasio je oko 14 sati četvero ljudi koji su se zbog orkanske bure našli na otvorenom moru na pedalini. Nitko na sreću nije ozlijeđen, a svi su vraćeni u Selce.

Dvoje Nijemaca bura bacala na stijene

Snažna bura bacala je na stijene kod Vrbnika dvoje njemačkih državljana na gumenoj brodici na vesla. Spasila ih je lokalna brodica kojom su prevezeni u Vrbnik. Jedan od putnika s brodice zadobio je nekoliko ogrebotina dok je pokušavao izaći na kopno. 


Idi na 24sata

Komentari 1

  • njuskalo_hr 22.06.2012.

    To je to kad se usprkos najavama o buri ide na more...

Komentiraj...
Vidi sve komentare