To je to što me zanima!

Burza: Dionica T-HT-a prvi put pala ispod 300 kn

Već od jutra cijena većine dionica počela je padati. Crobex je dan završio u minusu od 3,13 posto, a dionica T-HT-a pala je na 298 kuna
Vidi originalni članak

Povijesno dno “narodna dionica” HT-a dotaknula je popodne srušivši se najprije na 300, a potom i ispod 298 kuna, uz promet veći od deset milijuna kuna. Već od jutra cijena većine dionica počela je padati, pa je Crobex, indeks koji prikazuje srednju vrijednost cijene 30 najlikvidnijih vrijednosnica, već do 13 sati pao više od jedan posto. Oko sedamdeset dionica gubilo je na vrijednosti veći dio dana. Pojeftinila je i Inina dionica, doduše tek za “skromnih” 0,45 posto, spustivši se na 2350 kuna. Mnogo je uzroka krize na tržištu. Stručnjaci tvrde da neće brzo proći, ali nema opasnosti od sloma.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mytzek 07.02.2008.

    Tješi me samo to da će za slijedećeg IPO-a svi oni koji dižu kredite da bi se obogatili preko noći - ostati doma. Sa HTom su zaj... i sebe i one sa gotovinom i zaradio nije - nitko. Osim banaka.

  • savurusic 07.02.2008.

    sve je to dio jednog velikog plana...

  • strazica 07.02.2008.

    \"prirodna\" stvar - spustiti cijenu,izazvati umjetnu paniku kod malih dioničara,pokupovati njihov udio = devedesete,kada su se prodavale i kupovale blagodeti \"lijepe\" naše!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare