To je to što me zanima!

Butković: Dobro jutro, Zorane, nema spavanja sve dok mi ne odgovoriš na moja dva pitanja

Ministar mora, prometa i infrastrukture nastavio je prepucavanje s predsjednikom Hrvatske. U objavi na Facebooku traži od Zorana Milanovića da mu odgovori na pitanja
Vidi originalni članak

Oleg Butković ponovno se oobratio Zoranu Milanoviću. U objavi na Facebooku uz fotografiju goluba zatražio je od predsjednika Hrvatske da mu odgovori na pitanja. Milanović nije ništa odgovorio na objavu.

Njegovu objavu donosimo u cijelosti:

Dobro jutro Zorane,
nema spavanja dok mi ne odgovoriš na moja dva pitanja. Danas je već osmi dan od kada sam ti ih postavio, a ti se samo izmotavaš. Gukni golube!
1. JE LI TRGOVANJE UTJECAJEM AKO PREDSJEDNIK REPUBLIKE, U KONKRETNOM SLUČAJU TI ZORANE MILANOVIĆU, OSOBNO TRAŽI OD DRŽAVNIH I PRIVATNIH BANAKA DA OTVORE RAČUN NJEGOVOM ROĐAKU KOJI JE POD SANKCIJAMA ZBOG POVEZANOSTI S RUSKIM KAPITALOM?
2. ŠTO SI DOBIO KAO PROTUČINIDBU ZA TAJ ANGAŽMAN?
P.S. Podsjećat ću te svako jutro pa si navij budilicu. 😉
Srdačan pozdrav,
Oleg

 

SPOMENUO I KRAVICU Butković objavio Milanovićev raspored: 'Imao si sve spremno za objavu ostavke. Što je bilo?'

Idi na 24sata

Komentari 73

  • uhljebicar 13.04.2024.

    Butka za predsjednika👍

  • an7pohr 13.04.2024.

    Dva pitanja oljegu, jeli te AP pustio sa lanca ili iz pukša, mališa, napoleone mali?? Kako ide burazu posredništvo? Je si li našao zajednički jezik i zadovoljio kravicu, koja se htjela družiti sa tobom?

  • donatien 13.04.2024.

    Gdje se taj Butković gasi? Gori je od najgoreg proljeva, a ljudskog dostojanstva očito nema niti gram...nešto slično onom Zekanoviću i brojnim uvlakačima

Komentiraj...
Vidi sve komentare