To je to što me zanima!

Čačić: Moguće je da se autom prebacim od ćoška do ćoška

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prvi potpredsjednik Vlade rekao je kako je moguće i da je razgovarao na mobitel dok je vozio, ali da se javio samo kako bi rekao da vozi i da će naknadno nazvati
Vidi originalni članak

Nakon što su 24sata objavila fotografije na kojima Radimir Čačić vozi auto i priča na mobitel, samo dva mjeseca poslije izjave da više neće voziti, novinari su ga pitali da to prokomentira. 

Čačić je rekao da je 'moguće da se prebaci od jednog do drugog ćoška'. O fotografiji na kojoj je vidljivo da vozi auto i razgovara na mobitel koju je snimio naš čitatelj, prvi potpredsjednik Vlade rekao je kako je moguće da je razgovarao, ali da se javio kako bi rekao da vozi i da će naknadno nazvati. 

Podsjetimo, Čačić je u prosincu prošle godine novinarima obznanio da više neće sjedati za volan nego da će ga voziti službeni vozači. Dodao je da on nije u mogućnosti voziti, pa ni od parkirališta do parkirališta. 


Idi na 24sata

Komentari 380

  • stara škola 08.07.2012.

    Toliko ste, znači, bahati "gospodine" Čačiću da se trebate od ćoška do ćoška prebacivati autom, a u isto vrijeme učitelje tjerate da se doslovce biciklom prebacuju puno više kilometara na radno mjesto u cilju štednje. Vašem ministru Mrsiću ste dali veoma jasne naputke: treba uštedjeti 2 milijarde kuna. Vaše prebacivanje od ćoška do ćoška se ne uklapa u to.

  • stara škola 08.07.2012.

    Predlažem Čačiću da malo razmisli o čemu priča. Što znači prebacivat se od ćoška do ćoška? To bi trebalo biti malo rastojanje, pa u cilju brige za zdravljem Čačića, predlažem da mu se o državnom trošku kupi bicikl ili bar tenisice. Tako bi skinuo kilograme i bio još dugovječniji najomraženiji političar u Hrvatskoj.

  • kico325 08.07.2012.

    Gadi mi se kompletna nova vlada Republike Hrvatske ne samo Cacic i Milanovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare