To je to što me zanima!

Čačić, Mršić, Sanader, Štimac... I poznati su okupirali Lužnjiki

Osim Sanadera i predsjednice Grabar Kitarović, hrvatske boje na tribinama branili su i Dario Šimić, Igor Štimac, Tonći Gabrić, Stjepan Tomas, Ardijan Kozniku, Zoran Mamić, Silvio Marić..
Vidi originalni članak

Vatreni su nadomak beskonačnosti. Iako dominiramo igrom, rezultat je u korist Francuske.

Među mnogobrojnom publikom na stadionu Lužnjiki nalazi se i Ivo Sanader.

Zanimljivo je kako je bivši premijer u Rusiju otputovao istim zrakoplovom kao i sudac Ivan Turudić koji je Sanadera 2012. godine osudio na 10 godina zatvora za slučaj Hypo i za primanje mita u zamjenu za upravljačka prava u Ini.

Sanader se na utakmici nije libio pokazati svoje osjećaje.

Ogrnut šalom s natpisom 'Hrvatska' i s navijačkom kapom na glavi, Sanader je raširenih ruku pjevao navijačke pjesme. 

Završni susret prvenstva pratio je i ruski predsjednik Vladimir Putin, a na tribinama je bila i hrvatska predsjednica Kolina Grabar-Kitarović u društvu supruga Jakova te francuski predsjednik Emmanuel Macron sa suprugom Brigitte.

Osim Sanadera i predsjednice Grabar Kitarović, hrvatske boje branili su i Dario Šimić, Igor Štimac, Tonći Gabrić, Stjepan Tomas, Ardijan Kozniku, Zoran Mamić, Silvio Marić i mnogobrojni drugi.

Na tribinama je i bliski suradnik Milana Bandića, Ivica Lovrić. Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport pozorno je pratio utakmicu.

Bivši izbornik Ante Čačić utakmicu je pratio uz bivšeg košarkaškog reprezentativca Veljka Mršića.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nikson 16.07.2018.

    Kako se sudci i sudkinje osjecaju kad vide ovog lopova od Sanadera na tribinama stadiona u Rusiji, kako se ljudi koji su do njega osjecaju ili je ipak samo jedna žena imala muda da to pokvareno lopovsko smeče priupita šta ti uopče radis ovdje , kako te nije sram. . Koliko god da sam sretan zbog uspjeha nasih toliko sam neretan kad vidim kako se lopov sa svojim uhljebima od Kulusica i slicnih izrzguje cijeloj naciji , sistemu i postenom svitu koji krvavo radi da bi prizivija. Pitanje za pravosuđe, šta cete napravit kad se opet ne pojavi na ročistu i bude uredno imao dokumentaciju da je ozbiljno bolestan ? Kako cete objasnit narodu da vas je opet Prodanović izvoza u korist ovog lopova koji navija kao da mu je 20 godina jer ocito razmislja da se vrati u politiku pa da skupi koji poen za svoju najmiliju Hrvatsku.

  • Lala1808 16.07.2018.

    vatreni -najbolji ste na svijetu, političari najgori ste na svijetu

  • Ivica9999 16.07.2018.

    Zar Sanader nije bolestan?

Komentiraj...
Vidi sve komentare