To je to što me zanima!

Čačić na skupu: Ili glasajte za nas ili sami vadite kola iz blata

Kukuriku koalicija svoj je prvi predizborni skup imala u Koprivnci. Istaknuli su kako su oni jedina opcija za spas Hrvatske. Skup je brzo završio zbog velike hladnoće
Vidi originalni članak

Ili glasajte za nas ili sami vadite kola iz blata, poručio je prvi čovjek HNS-a Radimir Čačić biračima na skupu u Koprivnici, prvom kojim je Kukuriku koalicija predstavljanjem Plana 21 i službeno ušla u predizbornu kampanju, te poručio da su on i njegovi koalicijski partneri jedina opcija za spas Hrvatske i da je svatko tko tvrdi suprotno po njemu izgubio zdrav razum.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović pozvao je okupljene, ali i ostale građane Hrvatske da izađu na izbor i glas daju Kukuriku koaliciji:

- Izaberite promjene, izaberite nas. Izgubili smo osam godina, ali nema smisla osvrtati se, jer nešto će riješiti sudovi, a najbitnije probleme vi birači - rekao je. 

Nositelj liste u drugoj izbornoj jedinici koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić biračima je poručio da je među prioritetima Kukuriku decentralizacija države, jer lokalni političari nemaju zašto ići u Zagreb moliti za novac poreznih obveznika radi izgradnje škola, vrtića ili cesta. Ivan Jakovčić je, pak, obećao da će članovi Koalicije, ako budu izabrani, pošteno raditi, a predsjednik HSU-a Silvano Hrelja je naglasio da su mirovine u posljednje dvije godine smanjene za 3,1% a troškovi života znatno porasli. Skup je zbog hladnoće i magle završio za manje od sat vremena. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mutko 18.11.2011.

    Tko će vući kola iz blata ?? Kakvo blato ?? Pa naša kola su u europi odavno ,odnosno cijela europa se u njima luksuzno vozi. Nemamo više ni kočijaša , ni servisera. O ničemu oko tih kola ne odlučujemo. Kola su nam na jadranu , vozaju nam se po autoputu(koji bi trebao u koncesiju). Tu i tamo za šaku riže nekoga puste i provozaju a ostali kupe mrvice koje ispadnu. I dobro je da išta i padne ,jer umrli bi od gladi da toga nije.Kola , blato?? Svašta.

  • plavi cvijet 18.11.2011.

    Oporba ili HDZ, u čemu je razlika? Koji je uopće zadatak oporbe u Hrvatskoj? Kad su jednom pitali Čačića od kuda mu toliko dionica, on je odgovorio da su svi imali priliku kupiti ih kao i on. Toliko je bahat da mi je to nepojmljivo. Dok su firme propadale, ljudi slani na čekanje, neki su umjesto plaće dobivali bonove u tadašnjoj Nami, Romi i sl. trgovinama, oni su svi skupa dijelili imovinu koja je pripadala narodu i onda na sve to još takva bahatost. Žalosno.

  • minithem 18.11.2011.

    "Ili glasajte za nas ili sami vadite kola iz blata, poručio je prvi čovjek HNS-a Radimir ČačiĆ", neukusno ružno gotovo prijeteći, to je nasa budućnost. Sve je bolje od HDZa ali koliko ili kako, vrlo malo i nikako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare