To je to što me zanima!

Čačić proslavio 63. rođendan u HNS-u, zaželio samo zdravlja

Ima idola: Prvi čovjek HNS-a i potpredsjednik Vlade, Ratko Čačić ima rođendan kad i blagoglagoljivi plemić sklon pretjerivanju. Veže li ih samo horoskop ili još nešto?
Vidi originalni članak

Radimir Čačić u petak je proslavio 63. rođendan. Ne zna se kakve je darove dobio, kako se voli nazivati, prvi potpredsjednik Vlade, no za stranačke je kolege u središnjici HNS-a pripremio zakusku. Medijima je bio zabranjen ulaz, a Čačiću je rođendan navodno došlo čestitati stotinjak uzvanika, koji su se družili uz šampanjac i švedski stol. 

- Za rođendan si želim samo zdravlje, sve ostalo ćemo lako - rekao je Čačić za Jutarnji list dok je spremao poklone u auto nakon proslave.

Barun Münchhausen bio je poznat po svojim izmišljenim pričama

Znakovito ili ne, na isti je dan 1720. godine rođen barun Münchhausen, poznat po svojim “pričama za malu djecu”. Ako je suditi po Čačićevim izjavama poput: “Pričajte manje na mobitel pa ćete imati za režije”, nije ni on daleko da dobije titulu dugog jezika, kao i njemački plemić. No dok je Nijemac goste zabavljao izmišljenim pričama, radnicima u Čačićevu Coningu nije do smijeha kad ih zavlači za plaće tvrdeći da posla nema. Uz to, Čačić se, kao i Münchhausen, silno uvrijedi kad mu se kaže da je bahat i brzoplet. Možda je stvar u horoskopu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • DragoKirinić 13.05.2012.

    sve što nisi mogao ostvariti kao čovijek (normalni) ostvario si u politici koja je KURVA koju ti tako zdušno inpretetiraš da sakriješ svoje neznanje i nemoč varajuči svoj narod svojim nebulozama iobečanjima u bolju budučnost za koju TI imaš objašnjenje manje telefonirati pa čete imati zaMOJ PDV. kada ti budu sudili za ubojstvo osobno ču navijat da te osude na primjerenu kaznu jer si kriv inedao bog da te oslobode sam češ se pojest jer nisi vrijedan onih dvoje siromaha koje si UBIO."tvoj VJERNI "obožavatelj.

  • nlukac11 13.05.2012.

    NIŠT ME NEBI BRIGALO I DA TI JE ZADNJI- dapače!!!!!!!!!!!!!!!

  • algnjus 13.05.2012.

    dragi i predragi prvi doprecjedniće vlade želimo ti mi mali koji po tebi puno prićamo na mobitelosim sdravla koje si sam želiš da: 1. nemaš dosta za režije 2. kažeš djetetu da ti flali za sladoled 3. ideš na bankomat ( stup sarama) da vidiš jel šta ostalo 4.kontakt ljepilom krpiš cipele 5. da te potsjete u vrtiću da nisi platio 6. da te bude plinari jer trebaju potpis da su ti skinuli brojilo 7. da primiš pismo od bilježnika da će ti stan na dražbu (smiješ ga prvi otkupit) 8. itd a ja ti želim da ti se sve to ostvari

Komentiraj...
Vidi sve komentare