To je to što me zanima!

Čačić: Sve je lakrdija SDP-a, žele me eliminirati iz politike

Predsjednik Narodne stranke - Reformisti Radimir Čačić smatra kako je kod SDP-ova amandmana važno je li postojala svijest o kaznenom djelu ili je riječ o nehatu
Vidi originalni članak

Građani su rekli da žele preferencijalno glasovanje, no sve se pretvorilo u lakrdiju SDP-a. Još uvijek je na djelu pokušaj da me se eliminira iz politike. O govoru mržnje u Saboru uopće ne želim govoriti, rekao je u emisiji Otvoreno u četvrtak Radimir Čačić, odgovarajući na pitanje osjeća li se kao meta izbornih promjena.

Kazao je i kako se Sabor želi napraviti pozornicom, a ne ozbiljnim mjestom.

- U Saboru se niti u četvrtak nije raspravljalo o Izbornom zakonu, već o emocionalno nabijenim temama koje privlače glasače - rekao je Čačić i istaknuo kako je bitno uvesti promjene, ali krupnije od ovih koje se predlažu. 

-  Što se tiče amandmana kojim bi se zabranilo kandidiranje svima koji su pravomoćno osuđeni na kaznu veću od pola godine, važna je jedna notorna stvar: je li postojala svijest o kaznenom djelu ili je u pitanju nehat - kazao je Čačić. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 13.02.2015.

    Čačiću ti si najzadnji koji treba govoriti o lakrdiji. Ti si taj!

  • GJURO 13.02.2015.

    Eliminirali su iz politike i Bandića, pa ne vidim razlog zašto nebi i Vas g Čačiću. To je njihov stil i jedini način rada

  • SUSSIE_1 13.02.2015.

    Trebalo bi uvesti i amandman da se više ne mogu kandidirati ni svi oni političari koji u svom mandatu nisu stekli pozitivne i za NAROD I DRŽAVU vidljive pomake.

Komentiraj...
Vidi sve komentare