To je to što me zanima!

'Žao mi je što je premijerka spala na Matušićevu razinu'

Čačić se osvrnuo na izjavu premijerke koja mu je poručila da nije dobro da on drugima prijeti zatvorom, a sam je u teškoj osobnoj situaciji zbog svoje nesreće
Vidi originalni članak

Radimir Čačić, predsjednik HNS-a, rekao je kako mu je zaista žao da je premijerka Kosor pala na razinu Frane Matušića. Tim riječima se osvrnuo na izjavu premijerke u kojoj je istaknula kako nije dobro da čovjek iz političkog života RH, koji je u teškoj osobnoj situaciji zbog nesreće, drugima prijeti zatvorom, piše Večernji list. Tvrdi kako je svaka kriminalna aktivnost svjesna odluka, a svaka suradnja u kriminalu moralno diskvalificira ljude te je neprihvatljivo da se bave politikom.

'Blok 'Umirovljenici zajedno' je zapravo HDZ'

Igor Kolman, glasnogovornik HNS-a, na konferenciji za novinare u srijedu je rekao kako se može imati lažna torbica, može se lagati da je torbica lažna kako bi se pokrile još veće laži, a u ovoj zemlji se može imati čak i lažna stranka. Smatra kako je ta lažna stranka blok 'Umirovljenici zajedno'. Predsjednik HSU-a, Silvano Hrelja, istaknuo je kako želi poručiti javnosti i posebno umirovljenicima da je HSU jedina stranka koja se 15 godina bori za prava umirovljenika. HNS i HSU smatraju kako je blok 'Umirovljenici zajedno' zapravo HDZ. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_69103 22.12.2010.

    Osoba koja drži do svog imiđa poslije takve "osobne tragedije" bi nestala s političke scene. Ali, to političarima nije svojstveno, politika je put do velike materijalne sigurnost i teško je ako si na vrhu hranidbenog lanca odustati od punog stola, ali još više ljuti činjenica da smo se borili za državu u kojoj neće biti "ravnopravnih i ravnopravnijih", ali takve riječi te osobe ionako nisu spremne čuti.

  • user_66787 22.12.2010.

    Ni iz usta ovog Matušića nikad ništa pametno nisam čuo, uvijek su mu nikakvi argumenti, ukratko njonjo...

  • handball 22.12.2010.

    Gle ovog Čačića.. pljačkaš jedan koji je opljačkao milione u poslovima s Bechtelom

Komentiraj...
Vidi sve komentare