To je to što me zanima!

Čačićeva žrtva: Znam da je moćan pa ga se zato bojim

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Katalin Liptak (58) vozila je Škodu u koju se zabio Radimir Čačić. U sudaru joj je poginuo suprug, a majka se ozlijedila. Još ne zna hoće li tužiti Čačića
Vidi originalni članak

Nisam stradala, ali psihički nisam dobro, priča Katalin Liptak (58), čiji je suprug György poginuo u nesreći koju je u Mađarskoj skrivio HNS-ovac Radimir Čačić. Potpuno shrvana opovrgava Čačićeve tvrdnje da je vozio sporo. Kaže kako je ona vozila maksimalno 110 km/h, a da je Čačić bio taj koji je jurio. U Škodi, u koju se Čačić zabio službenim Chryslerom, bila je i Katalinina majka Erzsebet (80). Ona je teško ozlijeđena te se nalazi u bolnici u Kapošvaru. Život joj više nije ugrožen, ali ju čeka dug oporavak.
- Čula sam da je političar i da je vrlo moćan. Bojim se njega i svega onog što slijedi - rekla je za Globus Katalin. Ona i njezin pokojni suprug živjeli su u mirnom predgrađu Budimpešte. Imaju dva odrasla sina, a muža još nije pokopala. Trenutno joj je jedina preokupacija oporavak majke. Potvrdila je kako joj je Čačić poslao brzojav sućuti nakon tragedije, a na špekulacije da im je ponudio i odštetu tužna Katalin samo odmahuje rukom. Šokirana obitelj priznaje kako o sudskom progonu Radimira Čačića još uvijek ne može razmišljati. Odvjetnik obitelji Liptak, Zoltan Kecis, otkriva kako je obitelj zamolila Čačića da ih ostavi na miru, no on je uspio doći do njihove adrese, poslati im telegram te ih je nakon toga nekoliko puta zvao.



ZA NESREĆU ČAČIĆ KRIVIO MAGLU

Radimir Čačić je nekoliko dana nakon što se Chryslerom zabio u Škodu poslao priopćenje hrvatskim medijima kako je skrivio nesreću. Za sudar je u priopćenju krivio loše uvjete na cesti, kišu, skliski kolnik i gustu maglu. Odmah je naglasio da nije bio pijan. I prije nesreće u Mađarskoj Čačić je imao tri sudara iz kojih je izašao neozlijeđen.

ČAČIĆ: NE OSJEČAM SE DOBRO
Radimir Čačić se u srijedu prvi put pojavio u javnosti nakon prometne nesreće koju je skrivio u Mađarskoj. Sastao se u restoranu u Zagrebu sa čelnicima oporbe. Okupljenim novinarima je rekao da se ne osjeća dobro te da misli kako je jasno zašto.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kekica 20.01.2010.

    Tužiti svakako tužiti da se kljipan naući reda kad se već nije u svojoj zemlji naučio.Nije ti to Markov trg budalo bahata,gdje naše plavce bagateliziraš a sebe praviš junačinom.Ti si obična mizerija kojo netko mora stati na kraj.Pored novčane kazne i obeštećenja poginulog,želim ti i dugo vremena u buksi.

  • user_43440 20.01.2010.

    moćan je ali u hrvatskoj samo ti njega nagazi nek i on malo osjeti kako je to kad te sustigne zakon koji si i sam izglasavao i mislio da tebe neće dohvatiti! pa u ostalom kriv je on priča borbene da auto nije imao svjetlo za maglu pa ono nije obavezno ja ga na svom autu nemam šta bi za mene rekao da je naletio!

  • mauro willa 20.01.2010.

    šta reć osim mamu im jebem prevarantsku!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare