To je to što me zanima!

Caddyem uletio u hladnjak na benzinskoj u Zagrebu

Pijani vozač nije uspio ni zakočiti. Uletio je u trgovinu na benzinskoj pumpi Europa Mill. Srušio je frižider i police na kojima su stajali slatkiši
Vidi originalni članak

Čula se škripa guma, kočenje, a zatim strašan udarac. Vozač je Caddyjem doslovno ušao u trgovinu. Srušio je hladnjak sa sokovima, uništio policu sa slatkišima i razbio ulazna vrata trgovine benzinske crpke, ispričao je očevidac J.D., koji je u nedjelju oko 15 sati fotografirao posljedice nesreće na zagrebačkoj Bologni. Vozač je nervozno pušio cigaretu i u nevjerici gledao što je sve učinio svojim vozilom.
- Gospodin je bio pripit i pretpostavljam da nije ni svjestan što je napravio. Srećom da kolega i ja nismo stajali na ulazu trgovine jer bi vjerojatno i nas udario - ispričao je djelatnik Europa Milla, Stjepan Radić. U istu tu benzinsku prije dvije godine na sličan način se auto zaletio u trgovinu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ivchi 08.06.2008.

    Zanimljivo-vozač je pušio i bla,bla...na benzinskoj!!! Kužim,šok-ali...joj,pameti...

  • baltazar71 08.06.2008.

    Dajte molim vas tim vasim novirarima nabavite katalog vozila,jer je ovo vise sramotno.Ovo nije VW Caddy nego Renault Kangoo pa neka prije nego napisu provjere koji ja auto na slici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare