To je to što me zanima!

Čak 15 ljudi gledalo je kako četvorka mlati profesora (35)?

Izabrani odvjetnik Asje G. Marino Hrain otkazao je punomoć svojoj branjenici nakon čega je pozvan odvjetnik po službenoj dužnosti koji je odbio preuzeti slučaj
Vidi originalni članak

Jučer je u Varaždinu pokopan Nino Čengić (35) koji je nasmrt pretučen u subotu rano ujutro. Četvero osumnjičenih za njegovo ubojstvo trenutno se nalaze u istražnom zatvoru u Varaždinu.

TUGA U VARAŽDINU Roditelji ubijenog profesora: 'Nisu nazvali ni da se ispričaju'

Osumnjičena četvroka prvo se s profesorom verbalno sukobila i izbacila ga iz kluba Kulturana. On je pozvao policiju koja je došla i otišla, a kasnije ga je četvorka nasmrt pretukla na vježbalištu.

Sve je promatralo još 15 svjedoka koji nisu pokušali spriječiti napad niti pomoći Čengiću koji je teško ozlijeđen ležao u nesvijesti na vježbalištu, javlja Jutarnji List.

UBOJSTVO PROFESORA Napadači u iskazu: 'Nismo ga htjeli ubiti': Odvjetnik: 'Žao im je, mislili su da će se oporaviti'

O cijelom događaju osumnjičena Asja G. obavijestila je svoju prijateljicu SMS porukom.

Izabrani odvjetnik Asje G. Marino Hrain otkazao je punomoć svojoj branjenici nakon čega je pozvan odvjetnik po službenoj dužnosti koji je odbio preuzeti slučaj. Njezina će brata, najmlađeg od osumnjičene četvorke, braniti Valentina Galić.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • miroljub1 04.06.2021.

    U RH je  sve   jasno  ,  gledaj  sebe  i svoja  posla  i  biće ti dobro  . Jer  ako  te  policija  i DORH  pšočnu  ispitivati  kao  svjedoka  ili  onoga  koji je  išao  pomoći  ,  naj.bo si više  nego  onaj  okrivljeni . 

  • haška formula 04.06.2021.

    U Bosni se sigurno ne bi dogodilo da nitko ne pomogne pa što tko mislio o Bosancima. U pitanju je mentalitet i ljudskost.

  • Smoke_on_the_Water 04.06.2021.

    Čak 15 čega je gledalo? Ljudi? Čovjek je puno više od skupine crijeva, mišića, tekućina, kostiju i kože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare