To je to što me zanima!

Čak 1665 km na biciklima od Ladimirevaca do Benkovca

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tijekom pet dana 12 biciklista iz Osijeka, Virovitice, Bjelovara, V. Gorice i Zagreba će na biciklima provesti ukupno 123 sata, a svaku etapu će završavati u 2 h ujutro
Vidi originalni članak

Čak 1665 kilometara namjerava proći na biciklima 12 biciklista rekreativaca iz Osijeka, Virovitice, Bjelovara, Velike Gorice i Zagreba, a svoju petodnevnu humanitarnu biciklijadu započeli su u nedjelju u 10 sati u SOS selu Ladimirevci nedaleko Osijeka . Tijekom pet dana biciklisti će na biciklima provesti ukupno 123 sata, a svaka etapa će završavati u 2 sata poslije ponoći.

Početku humanitarne biciklijade prethodila je predaja vrijedne donacije štićenicima SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi ćemo pokušati odvoziti prilično ambiciozno zacrtanu rutu , ali ništa nam nije teško kad radimo humanitarno. Upravo čvrstom voljom i upornošću odlučili smo pokazati da djeca diljem cijele Hrvatske nisu zaboravljena - kaže Igor Toman , jedan od organizatora Humanitarne biciklijade.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz pomoć biciklističkih klubova, humanitarnih i sportskih udruga te pojedinaca na etapama puta 12 biciklističkih rekreativaca prikupljat će sportsku opremu, dječje bicikle, romobile, role i skateboarde, a sve što prikupe darovat će djeci u SOS Dječjem selu Lekenik.

Iza cijeloga projekta, kojeg su pripremali mjesecima, stoje vrijedni biciklistički rekreativci organizirani u "KEKS – Klub za ekspedicionizam i sport" i Građansku inicijativu "Veliki za male".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • _l_ 13.07.2014.

    ne kužim, ta ruta ima 500 km a ne 1665

  • DraganMirovic 13.07.2014.

    Cestitam biciklistima

  • mico66 13.07.2014.

    Ako izdrze svaka im cast a vjerujem da su dugo se za takav poduhvat pripremali

Komentiraj...
Vidi sve komentare