To je to što me zanima!

Čak 55 posto građana smatra da Holy nije trebala odstupiti

Istraživanje koje je agencija Ipsos Puls provela za Dnevnik Nove TV pokazalo je i da 78 posto građana podržava premijerov medijski stil, a ne podržava ga njih 15 posto
Vidi originalni članak

Agencija Ipsos Puls provela je za Dnevnik Nove TV istraživanje o prvih šest mjeseci vlade. Sudjelovalo je 600 ispitanika, a rezultati su pokazali da većina građana, njih 78 podržava medijski stil premijera Zorana Milanovića. Ne podržava ga njih 15 posto, a šest posto ne zna.

Iako 60 posto građana ne odobrava poteze Vlade, ipak bolje prolaze od vlade Jadranke Kosor. Naime, 42 posto građana misli da je ova Vlada bolja, dok njih 32 posto misli da su vlade podjednake. Samo 19 posto građana misli da je ova Vlada lošija. I Zoran Milanović je za 42 posto građana bolji od bivše premijerke.

Holy nije trebala odstupiti

Mirela Holy podnijela je ostavku nakon što je u javnost procurio mail u kojem je tražila da se suprugu SDP-ovca zaštiti od političkog 'šikaniranja'. Istraživanje je pokazalo da 55 građana smatra da mail nije bio dovoljan razlog za ostavku, dok njih 35 posto misli da je trebala dati ostavku. Ostatak, njih 10 posto ne zna. 

Među biračima Kukuriku koalicije njih 59 posto misli da nije trebala dati ostavku, dok ih 30 posto misli da je trebala odstupiti. I među HDZ-ovim biračima njih 49 posto nije za ostavku.

>> Detaljnije rezultate istraživanja pročitajte OVDJE


Idi na 24sata

Komentari 104

  • stara škola 24.06.2012.

    Gospođa Holy je morala otići jer se zamjerila mafiji u čije je protuzakonite poslove počela zadirati sa namjerom da ih uništi u skladu sa borbom protiv korupcije . Da se nije pojavio taj mail, našli bi joj nešto drugo. Ona je zapravo povukla taj potez, jer je ispravno zaključila da će joj svaki daljnji rad biti onemogućen na ovaj ili onaj način. Stoga mislim da je njena ostavka logičan slijed stvari. Jedino, njen primjer bi trebao slijediti svaki pošteni političar bio on u vladi ili ne. Samo, takvih jednostavno nema. Vlast je slast i nje se teško odreći. Zato je gospođa Holy za mene postala pozitivna ličnost.

  • soso0015 24.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_60928 24.06.2012.

    Zasto jos uvijek pricamo o tome,nije mo jasno.Pogrijesila je i fertig.Najmanje sto joj je bolo ciniti,ucinila je.Kada ce taj narod shvatiti da ne mozemo ovako dalje.Nesto treba promijeniti i u nasim mozgovima.Protekcija je zlo i to treba ostro osuditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare